Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

-Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; Jest.

-Minimum 400 sensownych postów; Jest.

-Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Oczywiście jest.

-Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Jest.

-Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Jest.

Imię: Rafał
Czas spędzony na forum:  Rok i miesiąc.
Doświadczenie w moderowaniu: Dość dobre.
Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak.
Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Zdarzały się.
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dużo prawie cały dzień jestem.
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Jestem miły, pomagam ludziom jeśli tylko mogę. Można mi zaufać, często widzę tematy, które potrzebują uwagi moderatora i staram się je zgłaszać. Wypowiadam się tylko tam gdzie mogę aby nie wyłapać niepotrzebnych warnów. Jestem widoczny na forum. Myślę, że sprawdzam się w roli OP i UBTeam więc chcę też spróbować jako moderator :) 
Złożyłem podanie bo chcę się wykazać.

Pozdrawiam :)

Napisano (edytowane)

Jak  dajemy  szanse  Bezziemu  to   czemu nie  dac  sie wykazac  takze Riptonowi.

Jako UBt nieoceniony.. chociaz nie  wiem czy nie za duzo bierzesz  na siebie  + szkola.

Mozna  mu zaufac i powierzyc  piecze nad  moderowaniem      forum.

Edytowane przez Darshil
Napisano (edytowane)

Hmmm... wypowiadam się w każdym z podań tak więc i w tym się wypowiem.
Myślałem do czego się przyczepić no ale nic mi do głowy nie przychodzi dlatego jestem na tak.

EDIT: skoro napisałem że nie mam do czego się przyczepić oznacza to że kandydat nie ma żadnych wad (tak mi się wydaje) i jak najbardziej nada się na stanowisko moderatora.

Edytowane przez SQNFUN
Napisano (edytowane)

Kulturalny chłopak, często go widzę na forum. Zawsze służący pomocą. Nie wdaje się w kłótnie, duży staż na forum.Da sobie radę :)

Na tak. Trzeba dać szansę :wub:

Edytowane przez Tomass ツ
Napisano

I ja się wypowiem. @Ripton nie wiem ciężko mi powiedzieć. Z jednej strony jesteś kulturalny, pomocny dla graczy, widać Ciebie. Kaprys mi sprzyja że zaniedbujesz demka w UBT. Ale, myślę ze szansa się należy i dasz radę poukładać. Za to podanie mogę dać małe tak. 

Napisano

Jestes spoko mordeczka, mysle ze poradzilbys sobie z funkcja moderatora ale czy "twoj" serwer i UBT na tym nie ucierpi?! Za duzo obowiazkow to tez nie zbyt mile uczucie ale jesli czas Ci pozwala to masz moje poparcie.

Powodzenia Ripton :)

Napisano

Jesteś Opiekunem serwera, oraz pracujesz w Ubt, z tego co widzę nie ma do Ciebie zastrzeżeń. Osobiście kompletnie Cię nie znam, nie wiem czego mogę się spodziewać, nie wiem czy mógłbym tobie zaufać. W tej chwili podanie odrzucam, liczę, że weźmiesz sobie moje słowa i zaangażujesz się jeszcze bardziej. Powodzenia. 

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...