Ripton Napisano 19 Kwietnia 2017 #443053 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; Jest. -Minimum 400 sensownych postów; Jest. -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Oczywiście jest. -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Jest. -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Jest. Imię: Rafał Wiek: 16 Czas spędzony na forum: Rok i miesiąc. Doświadczenie w moderowaniu: Dość dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Zdarzały się. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dużo prawie cały dzień jestem. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Jestem miły, pomagam ludziom jeśli tylko mogę. Można mi zaufać, często widzę tematy, które potrzebują uwagi moderatora i staram się je zgłaszać. Wypowiadam się tylko tam gdzie mogę aby nie wyłapać niepotrzebnych warnów. Jestem widoczny na forum. Myślę, że sprawdzam się w roli OP i UBTeam więc chcę też spróbować jako moderator Złożyłem podanie bo chcę się wykazać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 19 Kwietnia 2017 #443056 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Oj raku raku xD Tak : - Pomocny - Nol lajf na forum - Kulturalny ;v - Cierpliwy - Szanse rakowi mozna dac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 19 Kwietnia 2017 #443060 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ostatnio siedzę na forum więcej i nie widziałem żadnych zażaleń na Ciebie, myślę więc że nadajesz się na tę funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 19 Kwietnia 2017 #443066 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Jako członek UBT radzisz sobie całkiem dobrze , nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Dodatkowo jesteś kulturalny , oraz bezkonfliktowy. Życzę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 19 Kwietnia 2017 #443073 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak dajemy szanse Bezziemu to czemu nie dac sie wykazac takze Riptonowi. Jako UBt nieoceniony.. chociaz nie wiem czy nie za duzo bierzesz na siebie + szkola. Mozna mu zaufac i powierzyc piecze nad moderowaniem forum. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Darshil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 19 Kwietnia 2017 #443076 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Hmmm... wypowiadam się w każdym z podań tak więc i w tym się wypowiem. Myślałem do czego się przyczepić no ale nic mi do głowy nie przychodzi dlatego jestem na tak. EDIT: skoro napisałem że nie mam do czego się przyczepić oznacza to że kandydat nie ma żadnych wad (tak mi się wydaje) i jak najbardziej nada się na stanowisko moderatora. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 19 Kwietnia 2017 #443086 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Kulturalny chłopak, często go widzę na forum. Zawsze służący pomocą. Nie wdaje się w kłótnie, duży staż na forum.Da sobie radę Na tak. Trzeba dać szansę Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Tomass ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Kwietnia 2017 #443130 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 I ja się wypowiem. @Ripton nie wiem ciężko mi powiedzieć. Z jednej strony jesteś kulturalny, pomocny dla graczy, widać Ciebie. Kaprys mi sprzyja że zaniedbujesz demka w UBT. Ale, myślę ze szansa się należy i dasz radę poukładać. Za to podanie mogę dać małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 19 Kwietnia 2017 #443131 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Na tak + Wiek + Aktywny + Staż + Pomocny + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Kwietnia 2017 #443151 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Jestes spoko mordeczka, mysle ze poradzilbys sobie z funkcja moderatora ale czy "twoj" serwer i UBT na tym nie ucierpi?! Za duzo obowiazkow to tez nie zbyt mile uczucie ale jesli czas Ci pozwala to masz moje poparcie. Powodzenia Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 19 Kwietnia 2017 #443168 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Jestem na tak. Rafał dobry chłopak, każdemu pomoże w potrzebie. Zawsze zachowuje kulturę i myślę, że jak najbardziej sprawdziłby się na tym stanowisku. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Kwietnia 2017 #443204 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jesteś "dojrzały" a w przeszłości straciłeś Opiekuna serwera? Jestem na nie, jesteś typowym łowca większych rang. Bynajmniej jak dla mnie. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 20 Kwietnia 2017 #443262 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Na tak, dobrze radzi sobie w roli OP i UBT, pomocny, miły, bezstronny. Wydaje mi się że poradzi sobie na tym stanowisku :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443336 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jesteś Opiekunem serwera, oraz pracujesz w Ubt, z tego co widzę nie ma do Ciebie zastrzeżeń. Osobiście kompletnie Cię nie znam, nie wiem czego mogę się spodziewać, nie wiem czy mógłbym tobie zaufać. W tej chwili podanie odrzucam, liczę, że weźmiesz sobie moje słowa i zaangażujesz się jeszcze bardziej. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443337 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi