senor Napisano 26 Kwietnia 2017 #445156 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Imię: Radosław Wiek: 18 Staż na forum: 2 latka, ale mam mutacje. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Jest jak najbardziej Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Szczerze to nie wiem 8/10? Ocenę zostawiam Wam. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Nie da się tego określić w minutach czy godzinach, jak znajdę wolny czas (a tego będę mieć dużo po maturze) i pomysł na fajny artykuł to wtedy coś wrzucę. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Wywiadu nie napisałem, ale tygodnik owszem. Oczywiście ci co pamiętają to wiedzą, że wrzuciłem do redakcji parę wywiadów, recenzji czy artykułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 26 Kwietnia 2017 #445186 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 W UBT ostatnio bardzo mało twojej pracy widzę ---------------> powinieneś skupić się na tym co masz. Wiek , pomysłowość jak najbardziej na + , dlatego jestem nastawiony neutralnie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 26 Kwietnia 2017 #445187 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 A więc tak. Wiek, ludzie będą pisali że na +, ale co ma wiek to czegokolwiek(poza kupnem alkoholu w niektórych miejscach). Ostatni tygodnik wyszedł Ci dobrze(tylko więcej zdjęć dodawaj). Jeżeli uważasz że masz czas, bo redakcja tego właśnie wymaga, to jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #445188 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 50 minut temu, Aureox napisał: W UBT ostatnio bardzo mało twojej pracy widzę ---------------> powinieneś skupić się na tym co masz. Wiek , pomysłowość jak najbardziej na + , dlatego jestem nastawiony neutralnie. Powodzenia Moze dlatego ze mam urlop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Kwietnia 2017 #445189 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Jestem na tak poniewaz senior ma 18 lat. Tak na powaznie to juz kiedys byl redaktorem i wrzucal ciekawe tematy dlatego jestem na tak. Tylko prosze, nie zawiedz mnie i mam nadzieje ze dalej bedziesz wrzucal ciekawe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Kwietnia 2017 #445246 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 W UBT jego aktywność spadła, bo ma urlop, który każdemu sie należy a skoro chce pisać to czemu nie? Portafi złożyć dwa zdania jest rudy dlatego jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 26 Kwietnia 2017 #445248 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Fiu fiu jestem na tak. Aktywny, pomocny, dobra składnia. W sumie po co co ja to piszę. Byłeś Redaktorem Naczelnym (chyba XD) Prce git robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 26 Kwietnia 2017 #445250 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 tak oczywiscie bo ogarnia ale po co w ogole ta ranga skoro sobie i tak osoby dodaja artykuly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2017 #445264 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Jeżeli poprawiłeś się, nie będziesz robił takich głupstw jak wcześniej, to jak najbardziej jestem na tak. Masz potencjał, wiesz co chcesz robić, jak dostaniesz szansę nie zmarnuj jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 26 Kwietnia 2017 #445265 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Na swoich obecnych rangach sprawujesz się dobrze, nie ma z Tobą problemu, jak większość wie, masz urlop. Jesteś kulturalny, na swój sposób Pracowity, oraz sumiennie wykonujesz swoją pracę. Myślę, że jeśli nie będzie takich wybryków jak wcześniej, to jestem za daniem szansy. Nie zmarnuj jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 26 Kwietnia 2017 #445268 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Na tak + wiek + staż + ogarnia + spoko + przyda się kolejna para rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denny$ Napisano 26 Kwietnia 2017 #445269 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Na tak +wiek +staż +ogarnia co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 26 Kwietnia 2017 #445304 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Masz doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, wiek odpowiedni, aktywność na forum dobra, artykuły na poziomie, to czemu by Cię nie przyjąć? Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 26 Kwietnia 2017 #445328 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ☻Przyda się redaktor ☻Ogarniasz ☻Doświadczenie ☻Na poziomie artykuły Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 26 Kwietnia 2017 #445343 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 TAK. - Kolejny ogarniety redaktor sie przyda - Ostatni artykul wyszedl Ci bardzo fajnie, tylko wiecej zdjec. - Malo pracuje w UBT, bo ma urlop.. - Jezeli sadzisz, ze ogarniesz to i UBT to masz moje blogoslawienstwo i zycze Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 27 Kwietnia 2017 #445388 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Praca w redakcji ma to do siebie, że samemu się ustala kiedy i co napisać. Pogodzenie tych dwóch funkcji nie będzie stanowić dla Niego żadnego problemu. Kolejny redaktor jak najbardziej się przyda. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 27 Kwietnia 2017 #445443 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 27 Kwietnia 2017 #445511 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Co tu dużo pisać.. Byłeś już w redakcji i radziłeś sobie świetnie. Witam w ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 27 Kwietnia 2017 #445512 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi