Ripton Napisano 21 Maja 2017 #450670 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Data zdarzenia: TerazNick gracza: @BoobSONDowody: Świadkowie:Uzasadnienie: Niesłuszny warn @BoobSON Mam prawo odmówić Tak naprawdę to nawet nie chciało Ci się sprawdzić czy gram pod nickiem Ripton Edytowane 21 Maja 2017 przez Ripton VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 21 Maja 2017 #450672 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Wg. mnie warn jak najbardziej słuszny. Jak nie za wypowiadanie w podaniach na serwerze na którym nie grasz, to za brak współpracy Gdy pytałem się ciebie o GT odmówiłeś, więc dostałeś warna. @Ripton Sprawdziłem nick Ripton Dlatego zapytałem się Ciebie czy pod nim grasz, a ty zaprzeczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Maja 2017 #450674 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Godzinę temu, Ripton napisał: BoobSON Mam prawo odmówić Tak naprawdę to nawet nie chciało Ci się sprawdzić czy gram pod nickiem Ripton Podanie GT leży raczej w Twoim interesie. Jeśli go nie podasz to zostanie to potraktowane jako przyznanie się do braku aktywności na serwerze i w konsekwencji +1 warn Edytowane 21 Maja 2017 przez SUNN. #URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 21 Maja 2017 Autor #450675 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) @BoobSON Sprawdziłeś GT widziałeś, że gram jest nawet ten sam awatar na GT + mam hasło na nick więc po co ten warn? @SUNN. #URLOP to on ma sprawdzić czy gram na serwerze. Ja mu nie muszę w tym pomagać. Edytowane 21 Maja 2017 przez Ripton VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Maja 2017 #450684 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Ja Cie sune..... jak małe dzieci..... bez komentarza. @BoobSON o to @Ripton GT: https://cache.gametracker.com/player/Ripton/80.72.40.110:27008/ @Ripton gra na serwerze, więc nie rozumiem twoje +1? Może nie gra jak nałogowiec, ale jest i ma prawo do wypowiedzi w podaniu. Najpierw @BoobSON patrz na GT a potem dawaj +1, teraz mnie ciekawi ilu dałeś +1 o tak sobie bez patrzenia. Żenada.. @LOVASSS bij go pasem....Ostrzeżenie nie słuszne, ściągam i next razem na prawdę a nie posty walicie bez sensu. Mi starczyło 20 sekund sprawdzić, nie wiem czy umrze ktoś od tego aby sprawdzić.. @BoobSON nie kpię, masz dowody że uznał że to nie on? Przecież zobacz GT jego i na go 4 i tam te same profilowe. @Bezzi może masz rację mnie poniosło, wybaczcie. Edytowane 21 Maja 2017 przez happy #URLOP Ripton, Mentosik., VEX` i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 21 Maja 2017 #450690 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 @happy #URLOP chyba sobie kpisz... Sprawdziłem GT i dla pewności zapytałrm Riptona na ts czy to jego GT a on powiedział, że nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Maja 2017 #450692 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Żarty sobie robicie czy to jakiś kabaret? Panie S@ wiesz o kim mówię trochę więcej spokoju, bo pokazujesz klase poniżej --------- up down. Ripton gra na tym serwerze tyle co ja, a sam sie wypowiedziałem w tym podaniu. Tak wejdę jak ktoś kogoś zgłosi i widzę, że brakuje adminów. Czemu nie mam warna HALLOOOO? Żenada panowie happy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Maja 2017 #450698 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Moderator, ma prawo aby zapytać się o game tracker. Skoro użytkownik, go nie dostarczy, Moderator ma prawo, aby post został nagrodzony warnem/upomnieniem. Od zawsze tak robię, po co na siłę sobie uprzykrzać życie? Warn może za szybko, ale skoro Ripton, masz problem z dostarczeniem gt, to ja nie mam pytań. Porażka. happy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi