KUCYK! Napisano 18 Czerwca 2017 #455989 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 SZYBKA REKRUTACJA NA GRAFIKA Grono Grafików jest bardzo ubogie i potrzebuje więcej rąk do pracy postanowiłem z Administracją, że otworzymy szybką rekrutację. Zapraszam do składania podań! Wszystkie podania składamy w tym temacie, będę one rozpatrzone po upływie 48h. WZÓR Wiek: Program w którym pracujesz (Gimp, Photoshop, Cinema 4D): Jak długo zajmujesz się grafiką: Dlaczego Ja: Cztery prace, które zostały stworzone przez Ciebie: WYMAGANIA -Tydzień działalności na forum -Posiadanie minimum 15 sensownych postów -Znajomość programów graficznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Czerwca 2017 #456018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Wiek: +18 Program w którym pracujesz (Gimp, Photoshop, Cinema 4D): Paint Jak długo zajmujesz się grafiką: Odkąd pamiętam Dlaczego Ja: Chciałbym pomóc grafikom Cztery prace, które zostały stworzone przez Ciebie: tylko tą pracę znalazłem, bo był reset forum i reszta moich prac przepadła ale jak zostanem grafikiem to szybko nadrobiem Edytowane 18 Czerwca 2017 przez SQNFUN Maajkeel i Knopa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 18 Czerwca 2017 #456188 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Wiek: 18 Program w którym pracujesz (Gimp, Photoshop, Cinema 4D): Fotoszop Jak długo zajmujesz się grafiką: od przedszkola Dlaczego Ja: Cztery prace, które zostały stworzone przez Ciebie: @~KUCYK~ a wiesz ze ja mam w 4 literach to co wy potraficie? XDDDD Edytowane 20 Czerwca 2017 przez señor Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 20 Czerwca 2017 Autor #456434 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 (edytowane) @SQNFUN Podanie Odrzucone. To są jaja, jeśli będziemy chcieli domki w Paint'cie poinformujemy Cię, chciałeś zabłysnąć nie udało się. Od kiedy pamiętasz ahaa ale ja nie pamiętam. @señor Podanie Odrzucone. Tutaj Panu chociaż się chiało z Googla coś wrzucić, Nasi Graficy umieją szukać renderu spokojnie. Rekrutacja dalej otwarta zapraszam do składania podań! Edytowane 20 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 21 Czerwca 2017 #456803 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Wiek: 16 Program w którym pracujesz (Gimp, Photoshop, Cinema 4D): CS6,GIMP Jak długo zajmujesz się grafiką: Miesiąc+ Dlaczego Ja: Grafików nie jest za dużo więc myślę,że się przydam do pomocy Cztery prace, które zostały stworzone przez Ciebie: Edytowane 22 Czerwca 2017 przez DreeY `KinG`, VEX` i Bezzi dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 21 Czerwca 2017 #456860 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Nie rozumiem Cie... marudzisz na to ze jest malo grafikow... tu nie chodzi o to, ze grafikow brak czy nie dajemy sobie rady bo tak nie jest... zlecen jest bardzo malo.. nie potrzeba tu nikogo nowego, moim zdaniem powinno zostac tak jak jest dajemy rade na spokojnie wszystko ogarnac w takiej ekipie jaka mamy wiec nie rozumiem po co odstawiacie takie "szybkie rekrutacje" :))) //KUCYK! I co że jest Nas dużo (3) Jak często osoby są nie aktywne... Przydadzą się nam ręce do pracy, a rekrutacja została otworzona gdy nie miałem grafików Więc ten komentarz był zbędny Edytowane 22 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 22 Czerwca 2017 #456976 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) nie wiem dlaczego gdy moj post zostal edytowany przez kucyka to nie moge go edytowac.. wiec pisze post pod postem. Rece do pracy... skoro nie ma nic do roboty to i rece do pracy sie nie przydadza.. starasz sie na sile ogarnac "grafikow" nie rozumiem Twojego toku myslenia... chcesz wziac osoby ktore robia takie prace jak pan wyzej (kompletne dno, kolorystyka lezy, napisy nie pasuja ani troche czcionka ani kolorystycznie) ja tego nie kupuje =] Moim zdaniem chcesz zapobiec pisaniu przez forumowych hejterow tekstow typu: "Przydaloby sie ozywic grafikow, praktycznie wcale ich nie ma. Potrzeba ich wiecej!" i tym podobne. Tak jak powiedzialem, ja tego kitu nie kupuje, nie mam bladego pojecia kto Ci OG dal. //Kucyk Gdzieś jest napisane że podanie Pana wyżej zostało przyjęte? Ja tylko poparłem go bo grafików jest tylko trzech przydał by się jeszcze może z jeden. Już nie róbmy tu spamu Edytowane 22 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 22 Czerwca 2017 #456984 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 42 minuty temu, Natsu Dragneel! napisał: nie wiem dlaczego gdy moj post zostal edytowany przez kucyka to nie moge go edytowac.. wiec pisze post pod postem. Rece do pracy... skoro nie ma nic do roboty to i rece do pracy sie nie przydadza.. starasz sie na sile ogarnac "grafikow" nie rozumiem Twojego toku myslenia... chcesz wziac osoby ktore robia takie prace jak pan wyzej (kompletne dno, kolorystyka lezy, napisy nie pasuja ani troche czcionka ani kolorystycznie) ja tego nie kupuje =] Moim zdaniem chcesz zapobiec pisaniu przez forumowych hejterow tekstow typu: "Przydaloby sie ozywic grafikow, praktycznie wcale ich nie ma. Potrzeba ich wiecej!" i tym podobne. Tak jak powiedzialem, ja tego kitu nie kupuje, nie mam bladego pojecia kto Ci OG dal. //Kucyk Gdzieś jest napisane że podanie Pana wyżej zostało przyjęte? Ja tylko poparłem go bo grafików jest tylko trzech przydał by się jeszcze może z jeden. Już nie róbmy tu spamu Kompletne dno powiadasz? Dobrze, że Twoje są takie perfekcyjne( że w niektórych nie można ujrzeć napisu) więc się ciesz z tego a ja się dopiero uczę więc nie życzę sobie tego typu komentarzy.. KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 22 Czerwca 2017 Autor #456989 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) @DreeY Podanie Odrzucone. Widzę twoją aktywność w dziale grafiki. Myślę, że gdy poćwiczysz, mogę Ci pomóc poprawisz jakość swoich prac składaj podanie za 2 tygodnie, dopiero zaczynasz więc są duże szanse że się dostaniesz jak na razie Nie. Myślę , nie powinieneś się podać i przyjąć krytykę i widzę Cie w naszym zespole jak poprawisz prace. @Natsu Dragneel! i @DreeY Proszę o spokój to nie jest temat do spamu... REKRUTACJA OTWARTA Edytowane 22 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Tomass ツ i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 22 Czerwca 2017 #456990 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 2 minuty temu, ~KUCYK~ napisał: @DreeY Podanie Odrzucone. Widzę twoją aktywność w dziale grafiki. Myślę, że gdy poćwiczysz, mogę Ci pomóc poprawisz jakość swoich prac składaj podanie za 2 tygodnie jak na razie Nie. Myślę , nie powinieneś się podać i przyjąć krytykę i widzę Cie w naszym zespole jak poprawisz prace. @Natsu Dragneel! i @DreeY Proszę o spokój to nie jest temat do spamu... REKRUTACJA OTWARTA Ja rozumiem że odrzucisz podanie no to mam popracowac nad swoimi pracami i będę tak robił. Ale typek zbednie to komentuje bo przecież Ty jesteś OP i decyzja należy do Ciebie.Będę pracował, podanie złożę w przyszłości.. Tyle z mojej strony, przepraszam za spam Bezzi i KUCYK! dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457394 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 @~KUCYK~ miała być szybka rekrutacja a przebiega ona wolniej niż ta zwykła. Powiem coś od siebie ten temat jest bez sensu nie wiem po co go pisałeś skoro masz rekrutacje na ON a podania wyżej nie mają prawa głosu przez osoby z forum. (╯°□°)╯ EDIT Skoro prace @DreeYa są dla Ciebie słabe to właśnie jedną z nich mam na profilu, a i nie zapomnij od czego Ty zaczynałeś http://imgur.com/a/CnaiH http://imgur.com/a/5cTOZ EDIT Kucu No cuz. Ja mu cały czas pomagam na PW to poprawić Każdy od czegoś zaczyna! PZDR. / EDIT Bezzi @~KUCYK~ jakim prawem edytujesz mój post w tak wstydliwy sposób.. ~MiyaGu*, Tomass ツ, VEX` i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 25 Czerwca 2017 Autor #457420 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) @Bezzi Tak to prawda, ale gdy miałem 0 grafików to ją otworzyłem, a co do długości to się troszkę z tobą nie zgodzę mogła by trwać jeśli by byli chętni użytkownicy Takie sprawy na PW, steam nie gryze A tak to spam jest Edytowane 25 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 25 Czerwca 2017 Autor #457421 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 REKRUTACJA ZAMKNIĘTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Czerwca 2017 #457424 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi