Skocz do zawarto艣ci

[ZAAKCEPTOWANE]LegENDa redakcji powraca! - Podanie na redaktorskiego

Th3End

Rekomendowane odpowiedzi

Patrz膮c na to, 偶e Pawe艂ek est sam jak paluszek, to postanowi艂em wr贸ci膰 i mu pom贸c, bo w ko艅cu tutaj pracowa艂em, dobrze si臋 sprawowa艂em i mam nadziej臋, 偶e po raz kolejny b臋d臋 m贸g艂 tu zago艣ci膰. :)

Kryteria:
- minimum 100 sensownych post贸w na forum. + Wybierzcie se, bo jest ponad tysiak.
- minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci. + W pi膮tek b臋dzie rok. :x
- bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego. + Oczywi艣cie, 偶e tak.
- konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki. + Naturalnie, 偶e tak.
- aktywno艣膰, minimum 2 godziny dziennie na forum. + Chyba b臋dzie tyle. :D

Wz贸r podania:

Imi臋: Konrad.
Wiek: Rocznikowo 15, ale niech b臋dzie te 14, do 25 pa藕dziernika. :D
Sta偶 na forum: 23.06.2016 si臋 zarejestrowa艂em, wi臋c wielgachnymi krokami si臋 zbli偶a roczek, pami臋tam to jak pierwsz膮 kupk臋 do nocnika. :D
Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Pe艂ni艂em t臋 funkcj臋 do艣膰 d艂ugo, b臋dzie kilka dobrych miesi臋cy, na pewno si臋 znam na tej robocie, co udowodni膮 moje tematy w redakcji.
Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Tutaj co do tego nie mam w膮tpliwo艣ci, wi臋c pozwol臋 da膰 sobie mocne osiem na dziesi臋膰, ufam swym zdolno艣ciom i mam nadzieje, 偶e mnie nie wprowadzaj膮 w b艂膮d.
Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: R贸偶nie, czasami jest to godzina, dwie, a czasami nawet i ponad pi臋膰 godzin. Zale偶y od pory no i oczywi艣cie obowi膮zk贸w, gdy偶 jak wida膰, pe艂ni臋 piecz臋 nad serwerem, oraz sprawuj臋 funkcj臋 support admina, lecz my艣l臋, 偶e to nie stoi na przeszkodzie, jedynie pora dnia jest limitem.
Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Tematy s膮, a偶 trzy, co wida膰 poni偶ej.

Wszystkim dzi臋kuj臋 za wypowiedzi, za te pozytywne jak i negatywne. Pozdr贸wki Misie. :D

Edytowane przez Th3End
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie wysili艂e艣 si臋, bo wrzuci艂e艣 tylko stare prace...
Jako 偶e Doman rzeczywi艣cie zosta艂 sam to jestem jak najbardziej na tak. Mam nadzieje 偶e to rozruszacie, bo obecnie ma艂o brakuje aby przybi膰 ostatni gw贸藕d藕 do trumny.
Nied艂ugo te偶 mo偶e wrzuc臋 jakie艣 prace聽od siebie ale to jeszcze zobaczymy... Powodzenia.

p.s tylko nie przesadzajcie z wywiadami ;)

Edytowane przez SQNFUN
Odno艣nik do komentarza

Pewnie, 偶e jestem na tak :)

Piszesz bardzo fajne prace, a artyku艂y o jaki艣 tam duchach, potworkach s膮 dla mnie czym艣 super! Ogromnym plusem dla mnie jest to, 偶e po rezygnacji obieca艂e艣 pom贸c w razie takiej potrzeby. Synek bierz go, na prawd臋 warto! :D

Ps. M贸wi艂am ju偶 wiele razy Domanowi, 偶e nie zosta艂 sam bo b臋d臋 mu pomaga膰. Mimo, 偶e zrezygnowa艂am to i tak b臋d臋 macza膰 paluchy w tym dziale. ;)

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...