Skocz do zawartości

[ZAAKCEPTOWANE]Podanie o admina- Janek Snieg

Janek Snieg

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Janek Snieg
Doświadczenie (w byciu adminem): Jeden serwer dwa lata temu
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 - jeśli się dostane, oczywiście podciągnę :) 
Staż w CS-sie: 5/6 lat
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty: Chciałbym dyżurować gdy nie ma innych adminów. Krew mnie zalewa jak widzę tym chiterów typu AMENO, czy wulgarnych ludzi...  + chciałbym utrzymywać miłą atmosferę i raczej dogaduje się z graczami na serwerze :) Pozdrawiam.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 max 4/5 h.
Kontakt: SKYPE/ Ts/ Fb/ Jak będzie trzeba to STEAM .
Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Janek Snieg/80.72.43.106:27022/

Edytowane przez Janek Snieg

• Donator

Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie.

@EDIT

Zmieniam zdanie. Amxx da się douczyć, steam w trakcie. Także jestem za okresem próbnym.

Edytowane przez FunnyPuma

Godzinę temu, FunnyPuma napisał:

Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie.

Z tym amxx to chłopak przynajmniej szczery jest, ja też dałbym sobie 4-5, to nie żaden problem. :)

Kup steama koleżko. :)

• Użytkownik
3 godziny temu, Malutka_22 napisał:

Ja jestem za okresem próbnym

+ wiek

+ u@

- aktywność (ale wiem, że grałeś kiedyś po innym nickiem)

- steam

- nie widziałam Cie nigdy na tsie :P

Tak grałem pod Nickiem Jon Snow lecz z powodu problemów zmieniłem go. Na steamie zakupie na czasie, musze skoczyć do miasta po psc :(

Jestem na Nie :

- nie wiem kto widzi byś zgłaszał odpałow grałemd zisiaj z toba ani razu nie zgłaszałeś a banowałem ludzi ..

- piszesz kwestia czasu pojęci do sklepu kupic stem ok poczekajmy jak mówisz ze dla ciebie to nie problem to można poczekać aż kupisz ?

-mało godzin masz na servie skoro piszesz ze zmieniłeś nick nikt Cie nie zna ..

- głupie wypowiadanie sie w swoim podaniu zaraz jak ktoś da ci odp ..... (tak na siłę )

Edytowane przez piston

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...