Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Nick: Janek Snieg Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeden serwer dwa lata temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 - jeśli się dostane, oczywiście podciągnę Staż w CS-sie: 5/6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym dyżurować gdy nie ma innych adminów. Krew mnie zalewa jak widzę tym chiterów typu AMENO, czy wulgarnych ludzi... + chciałbym utrzymywać miłą atmosferę i raczej dogaduje się z graczami na serwerze Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 max 4/5 h. Kontakt: SKYPE/ Ts/ Fb/ Jak będzie trzeba to STEAM . Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Janek Snieg/80.72.43.106:27022/ Edytowane 2 Lipca 2017 przez Janek Snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Brak steam automatycznie Cię wyklucza. Ponadto tylko 28h na serwie, za bardzo Cie nie widziałem...Za wcześnie to podanie, i bez steama, który jest obowiązkiem. Born dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie. @EDIT Zmieniam zdanie. Amxx da się douczyć, steam w trakcie. Także jestem za okresem próbnym. Edytowane 30 Czerwca 2017 przez FunnyPuma Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Godzinę temu, FunnyPuma napisał: Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie. Z tym amxx to chłopak przynajmniej szczery jest, ja też dałbym sobie 4-5, to nie żaden problem. Kup steama koleżko. Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Steam w trakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Jestem na tak ! Ogarniety, Spamuje u@, Wiek jest Steam w trakcie tylko jedno musisz jeszcze ogarnąć 6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. Skala AMX Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Ja jestem za okresem próbnym + wiek + u@ - aktywność (ale wiem, że grałeś kiedyś po innym nickiem) - steam - nie widziałam Cie nigdy na tsie Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 3 godziny temu, Malutka_22 napisał: Ja jestem za okresem próbnym + wiek + u@ - aktywność (ale wiem, że grałeś kiedyś po innym nickiem) - steam - nie widziałam Cie nigdy na tsie Tak grałem pod Nickiem Jon Snow lecz z powodu problemów zmieniłem go. Na steamie zakupie na czasie, musze skoczyć do miasta po psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na Nie : - nie wiem kto widzi byś zgłaszał odpałow grałemd zisiaj z toba ani razu nie zgłaszałeś a banowałem ludzi .. - piszesz kwestia czasu pojęci do sklepu kupic stem ok poczekajmy jak mówisz ze dla ciebie to nie problem to można poczekać aż kupisz ? -mało godzin masz na servie skoro piszesz ze zmieniłeś nick nikt Cie nie zna .. - głupie wypowiadanie sie w swoim podaniu zaraz jak ktoś da ci odp ..... (tak na siłę ) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez piston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Można dać mu szanse: + Ogarnięty + Kultura + Wiek - U@ - Nie widziałem cię nigdy na tsie - Steam - Aktywność Edytowane 1 Lipca 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Steam zakupiony- http://steamcommunity.com/profiles/76561198401684273/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Czekałem na steam jeśli go masz Jestem na tak : + Steam + Wiek + AMX + Ogarnięty + Godziny są + Aktywny na u@ + Link do GT Warto dać szanse Okres próbny 2 tyg. był by ok Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jeśli jest steam to jestem za okresem próbnym, nie wiedziałem, źe grałeś tu na innym nicku Kultura, aktywny, coś tam zgłasza Janek Snieg dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Dostajesz 2 tygodnie okresu próbnego. Zgłoś się do S@ z nickiem i hasłem do admina + po otrzymaniu rangi zapoznaj się z tematami w działach adminów (ogólnym i COD 400). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi