Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 #458241 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Nick: Janek Snieg Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeden serwer dwa lata temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 - jeśli się dostane, oczywiście podciągnę Staż w CS-sie: 5/6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym dyżurować gdy nie ma innych adminów. Krew mnie zalewa jak widzę tym chiterów typu AMENO, czy wulgarnych ludzi... + chciałbym utrzymywać miłą atmosferę i raczej dogaduje się z graczami na serwerze Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 max 4/5 h. Kontakt: SKYPE/ Ts/ Fb/ Jak będzie trzeba to STEAM . Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Janek Snieg/80.72.43.106:27022/ Edytowane 2 Lipca 2017 przez Janek Snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 30 Czerwca 2017 #458246 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Brak steam automatycznie Cię wyklucza. Ponadto tylko 28h na serwie, za bardzo Cie nie widziałem...Za wcześnie to podanie, i bez steama, który jest obowiązkiem. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 30 Czerwca 2017 #458248 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie. @EDIT Zmieniam zdanie. Amxx da się douczyć, steam w trakcie. Także jestem za okresem próbnym. Edytowane 30 Czerwca 2017 przez FunnyPuma Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Czerwca 2017 #458262 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Godzinę temu, FunnyPuma napisał: Brak steam'a, który jest wymagany, do tego nie masz wymaganej ilości godzin na serwerze, nie widuję Cię zbyt często,a gram w różnych godzinach. Kolejna sprawą jest słaba znajomość amxx. Na nie. Z tym amxx to chłopak przynajmniej szczery jest, ja też dałbym sobie 4-5, to nie żaden problem. Kup steama koleżko. Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 Autor #458270 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Steam w trakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 30 Czerwca 2017 #458288 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Jestem na tak ! Ogarniety, Spamuje u@, Wiek jest Steam w trakcie tylko jedno musisz jeszcze ogarnąć 6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. Skala AMX Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 30 Czerwca 2017 #458294 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Ja jestem za okresem próbnym + wiek + u@ - aktywność (ale wiem, że grałeś kiedyś po innym nickiem) - steam - nie widziałam Cie nigdy na tsie Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 30 Czerwca 2017 Autor #458340 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 3 godziny temu, Malutka_22 napisał: Ja jestem za okresem próbnym + wiek + u@ - aktywność (ale wiem, że grałeś kiedyś po innym nickiem) - steam - nie widziałam Cie nigdy na tsie Tak grałem pod Nickiem Jon Snow lecz z powodu problemów zmieniłem go. Na steamie zakupie na czasie, musze skoczyć do miasta po psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 30 Czerwca 2017 #458409 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na Nie : - nie wiem kto widzi byś zgłaszał odpałow grałemd zisiaj z toba ani razu nie zgłaszałeś a banowałem ludzi .. - piszesz kwestia czasu pojęci do sklepu kupic stem ok poczekajmy jak mówisz ze dla ciebie to nie problem to można poczekać aż kupisz ? -mało godzin masz na servie skoro piszesz ze zmieniłeś nick nikt Cie nie zna .. - głupie wypowiadanie sie w swoim podaniu zaraz jak ktoś da ci odp ..... (tak na siłę ) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez piston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 1 Lipca 2017 #458480 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Można dać mu szanse: + Ogarnięty + Kultura + Wiek - U@ - Nie widziałem cię nigdy na tsie - Steam - Aktywność Edytowane 1 Lipca 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 2 Lipca 2017 Autor #458785 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Steam zakupiony- http://steamcommunity.com/profiles/76561198401684273/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Lipca 2017 #458880 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Czekałem na steam jeśli go masz Jestem na tak : + Steam + Wiek + AMX + Ogarnięty + Godziny są + Aktywny na u@ + Link do GT Warto dać szanse Okres próbny 2 tyg. był by ok Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Lipca 2017 #459038 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jeśli jest steam to jestem za okresem próbnym, nie wiedziałem, źe grałeś tu na innym nicku Kultura, aktywny, coś tam zgłasza Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lipca 2017 #459520 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Dostajesz 2 tygodnie okresu próbnego. Zgłoś się do S@ z nickiem i hasłem do admina + po otrzymaniu rangi zapoznaj się z tematami w działach adminów (ogólnym i COD 400). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Lipca 2017 #459521 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi