SQNFUN Napisano 16 Lipca 2017 Donator Premium Redaktor #461336 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Imię: ArkadiuszWiek: +18Staż na forum: Prawie 2 lataDoświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Posiadam, byłem już redaktorem.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: To zależy, jaK wpadnie mi jakiś ciekawy pomysł do głowy to działam.Napisz coś o sobie: O sobie może nie będę się rozpisywał ale napiszę co mnie zmotywowało do złożenia tego podania. Ostatnio wrzuciłem gazetkę przy której komentarze pozytywne jak i negatywne zmotywowały mnie do dalszego działania. W redakcji obecnie jest tylko jedna osoba tak więc w miarę możliwości będę się starał pomóc i coś wrzucać od siebie. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Edytowane 16 Lipca 2017 przez SQNFUN Baniatowaty, `KinG`, NexyeR i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 16 Lipca 2017 #461346 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 TAK. Jest najbardziej kreatywną osobą na tej sieci, więc wniesie do redakcji coś więcej niż kolejne nudne wywiady czy Q&A. Artykuły, które napisał są naprawdę na wysokim poziomie i bardzo dobrze się je czyta. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Lipca 2017 #461348 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Jestem na Tak Każda twoja praca jest naprawdę bardzo ciekawa. Z rangi UBT nie zrobiłeś sobie zabawki to myślę, że z redaktora też nie zrobisz. Jesteś pomysłowy chłopak, chociaż czasami masz takie swoje "gorsze dni" (wiesz o co mi chodzi ) Jest tylko 1 redaktor, więc myślę, że kolejne rączki do pomocy będą mile widziane . Powodzenia . SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Lipca 2017 Premium #461360 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Podanie zamykam do czasu odrobienia / wyjaśnienia warna. Warn zdjęty zapraszam do wypowiedzi ja swoją zaktualizuję poprzez edycję posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2017 Donator Premium VIP #461394 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Sqn robi czesto autorskie i smieszne artykuly/gazetki, co daje mu u mnie duzego plusa bo zawsze to czytam xDD Ja jestem za przyjeciem sqna SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Lipca 2017 Premium Inwestor Support Admin VIP #461402 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 tak robi fajne pracy ostatnio gazetka mistrzostwo jestem za przyjeciem go SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 16 Lipca 2017 #461405 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Jestem na tak bo zawsze miał dobre, oryginalne i ciekawe pomysły. Jedyne co czytałem ;/ Edytowane 16 Lipca 2017 przez SzatanPicolo SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 17 Lipca 2017 #461438 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Na Tak, bo jako jedyny chce przywrocic do zycia ta redakcje. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Challenger2 SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 17 Lipca 2017 #461441 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na Tak. Jego prace są autorskie (nie ciągłę Q&A i wywiady), na przykład ostatnia gazetka była świetna w moim odczuciu. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 17 Lipca 2017 #461443 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Jestem na TAK. SQN chce przywrócić redakcje do życia, nic się w niej prawie nie dzieje. Jego gazetka to powiew świeżości, nareszcie coś się ruszy w redakcji. Edytowane 17 Lipca 2017 przez |The KinG| SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 17 Lipca 2017 Premium #461445 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 oczywiśćie że TAK ,osoba mająca dobre pomysły i juz nie raz udowodniła że potrafi wykonywać fajne prace SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 17 Lipca 2017 Donator Premium #461447 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na Tak, robi oryginalne prace, w dodatku śmieszne które przeczytam w wolnej chwili SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Lipca 2017 Kobieta #461448 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na tak. Bardzo dobre ma pomysły, które są śmieszne. Chcesz powrócić do życia redakcję i dobrze Ci to wychodzi. Powodzenia. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Lipca 2017 Premium #461456 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 również jestem na tak, ma dobre pomysły na swoje prace oraz checi do dzialania SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 17 Lipca 2017 #461457 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Prace robisz najlepsze na sieci, postawę wobec rang zmieniłeś pokazując zaangażowaniem w UBT i myślę, że sytuacje wcześniejsze nie będą miały już miejsca. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 17 Lipca 2017 #461458 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi