SQNFUN Napisano 16 Lipca 2017 #461336 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Imię: ArkadiuszWiek: +18Staż na forum: Prawie 2 lataDoświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Posiadam, byłem już redaktorem.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: To zależy, jaK wpadnie mi jakiś ciekawy pomysł do głowy to działam.Napisz coś o sobie: O sobie może nie będę się rozpisywał ale napiszę co mnie zmotywowało do złożenia tego podania. Ostatnio wrzuciłem gazetkę przy której komentarze pozytywne jak i negatywne zmotywowały mnie do dalszego działania. W redakcji obecnie jest tylko jedna osoba tak więc w miarę możliwości będę się starał pomóc i coś wrzucać od siebie. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Edytowane 16 Lipca 2017 przez SQNFUN Doman, Baniatowaty, Knopa i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 16 Lipca 2017 #461346 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 TAK. Jest najbardziej kreatywną osobą na tej sieci, więc wniesie do redakcji coś więcej niż kolejne nudne wywiady czy Q&A. Artykuły, które napisał są naprawdę na wysokim poziomie i bardzo dobrze się je czyta. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Lipca 2017 #461348 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Jestem na Tak Każda twoja praca jest naprawdę bardzo ciekawa. Z rangi UBT nie zrobiłeś sobie zabawki to myślę, że z redaktora też nie zrobisz. Jesteś pomysłowy chłopak, chociaż czasami masz takie swoje "gorsze dni" (wiesz o co mi chodzi ) Jest tylko 1 redaktor, więc myślę, że kolejne rączki do pomocy będą mile widziane . Powodzenia . SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Lipca 2017 #461360 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Podanie zamykam do czasu odrobienia / wyjaśnienia warna. Warn zdjęty zapraszam do wypowiedzi ja swoją zaktualizuję poprzez edycję posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2017 #461394 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Sqn robi czesto autorskie i smieszne artykuly/gazetki, co daje mu u mnie duzego plusa bo zawsze to czytam xDD Ja jestem za przyjeciem sqna SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Lipca 2017 #461402 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 tak robi fajne pracy ostatnio gazetka mistrzostwo jestem za przyjeciem go SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 16 Lipca 2017 #461405 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Jestem na tak bo zawsze miał dobre, oryginalne i ciekawe pomysły. Jedyne co czytałem ;/ Edytowane 16 Lipca 2017 przez SzatanPicolo SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 17 Lipca 2017 #461438 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Na Tak, bo jako jedyny chce przywrocic do zycia ta redakcje. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Challenger2 SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 17 Lipca 2017 #461441 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na Tak. Jego prace są autorskie (nie ciągłę Q&A i wywiady), na przykład ostatnia gazetka była świetna w moim odczuciu. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 17 Lipca 2017 #461443 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Jestem na TAK. SQN chce przywrócić redakcje do życia, nic się w niej prawie nie dzieje. Jego gazetka to powiew świeżości, nareszcie coś się ruszy w redakcji. Edytowane 17 Lipca 2017 przez |The KinG| SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 17 Lipca 2017 #461445 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 oczywiśćie że TAK ,osoba mająca dobre pomysły i juz nie raz udowodniła że potrafi wykonywać fajne prace SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 17 Lipca 2017 #461447 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na Tak, robi oryginalne prace, w dodatku śmieszne które przeczytam w wolnej chwili SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Lipca 2017 #461448 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jestem na tak. Bardzo dobre ma pomysły, które są śmieszne. Chcesz powrócić do życia redakcję i dobrze Ci to wychodzi. Powodzenia. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Lipca 2017 #461456 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 również jestem na tak, ma dobre pomysły na swoje prace oraz checi do dzialania SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 17 Lipca 2017 #461457 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Prace robisz najlepsze na sieci, postawę wobec rang zmieniłeś pokazując zaangażowaniem w UBT i myślę, że sytuacje wcześniejsze nie będą miały już miejsca. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 17 Lipca 2017 #461458 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi