WolfIDraV Napisano 2 Sierpnia 2017 #464486 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Shoter - Zmiana natychmiastowej apteczki na apteczkę która regeneruje mu full hp w ciągu 2-3s Peleryna Nożownika - Tylko nóż, prawie całkowita niewidka oraz obrażenia od inta z noza Anihilacja - 1/9 z wszystkich broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 2 Sierpnia 2017 #464488 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Zmiana apteczki na shooter'a - Na tak, zrobić tylko żeby odnawiało hp w załóżmy i te 2.5 s a nie od razu, łatwiej by było ta klasę niby wtedy zabić co jest lepsze dla graczy bez Premek lub z małymi lvl'ami. Co do reszty jest mi to obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Sierpnia 2017 #464510 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Wreszcie ktoś zajął się tym Shoterem. Oczywiście zmiany jak najbardziej na +. Jestem bardzo ciekaw tych perków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 2 Sierpnia 2017 #464524 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ta apteczka u Shotera ciekawa by była. Chociaż jak taki full hp, int i wytrzymałość ją postawi to tym bardziej będzie nie do zabicia. Perki ciekawe, jestem ciekaw od kogo wziąłeś inspiracje na nie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 22 Sierpnia 2017 #468680 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Dnia 2.08.2017 o 18:54, WolfIDraV napisał: Shoter - Zmiana natychmiastowej apteczki na apteczkę która regeneruje mu full hp w ciągu 2-3s Peleryna Nożownika - Tylko nóż, prawie całkowita niewidka oraz obrażenia od inta z noza Anihilacja - 1/9 z wszystkich broni Shoter - Większe szanse będą na zabicie to jest pewne Peleryna Nożownika - czemu by nie fajny perk Anihilacja - całkiem spoko perk Nic nie pozostaje tylko wytworzyć @WolfIDraV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 23 Sierpnia 2017 #468786 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Peleryna nożownika okej ale żeby nie była dostępna na klasy które mają kose 1/1 itd Anihilacja spoko perk. A co do shotera już drugi raz nerfiony jest obrażenia zmniejszone teraz apteczke mu rozwalcie i potem bh zabierzcie i skasować klase ;p @WolfIDraV Tyle razy mówie o tym rusku żebyś naprawił bo nikt nie chce nim grać bo aspirant lepszy. Daj mu chociaż niewidke z aspiranta albo bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor #468892 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 @MoNt3 a ja ci tyle razy powtarzam propozycja na forum i jak zostanie zaakceptowana to coś zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Sierpnia 2017 #468990 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Pomysł na Shotera i Anihilacje mi się podoba Co do peleryny, to mam mieszane uczucia. Kiedyś był perk z niewidką i był meeeega wkurzający ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Sierpnia 2017 #469041 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Dnia 2.08.2017 o 18:54, WolfIDraV napisał: Peleryna Nożownika - Tylko nóż, prawie całkowita niewidka oraz obrażenia od inta z noza Na próbę można by zrobić gdy kuca z nożem jest niewidzialny tylko z tą niewidką trza ostrożnie podejść do tego. Wracając do perków w Zestawie Alkada nie działa granat 1/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 24 Sierpnia 2017 #469042 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 @WolfIDraV Czyli nic nie będzie robione z ruskiem nikt tą klasą nie gra to możecie nawet ją usunąć bo każdy woli aspiranta. Ta nerfcie shotera dalej i tak karabinier już więcej od niego bije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 24 Sierpnia 2017 #469047 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 23 minuty temu, MoNt3 napisał: @WolfIDraV Czyli nic nie będzie robione z ruskiem nikt tą klasą nie gra to możecie nawet ją usunąć bo każdy woli aspiranta. Ta nerfcie shotera dalej i tak karabinier już więcej od niego bije. Zgadzam się z @MoNt3, karabiner ma większy dmg od shotera. Na wyższym, jak i na mniejszym lvl'u tylko ta apteczka daje mu przewagę. Więc jeśli nerfić shotera to i powinniście znerfić karabinera, bo zaraz karabiner będzię dużo lepszy od shotera... A shoter jest klasą premium. Podobnie jest w przypadku ruska i aspiranta. Rusek jest klasą premium a jest słabszy od aspiranta. Jak tak dalej będzie to klasy premium nie będą w ogóle grane, bo zwykłe klasy będą lepsze. Tak jak napisałem wyżej, jak nerfić to shotera i karabinera. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi