Skocz do zawartości

[KOSZ]ADMINI TO ZLI LUDZIE

AKA ZABIJAKA

Rekomendowane odpowiedzi

Gram  se  na  serwie  dodatkowo  place  za  klase  a  wy mi  zabieracie  wolnosc  slowa  jakas  gimbusiara  malutka  ktora  szkoly  nie skonczyla  bedzie  mnie  pouczala plus  doodatkowo  nieobiektywny  d3  jakis  tam  vix  jak  tak  mozna  inni mnie  cisna  a ja  nie  moge  gosciu  ma  aima  nie  reagujecie  co  ja  zlego  powiedzialem  jak  mozna  dac  admina   babie  nie  rozumie  tego !!!!!  jedna  i  drugi  osobnik  sa   nieobiektywni  i  sie  wymadrzaja   zadadam  by  cos  zaczeto  rboic  z   tym  to  ze  se  lubie  pokampic  to  moja  sprawa  a  nie  wasza   zadam  by  ich    sprawiedliwie  rozgrzeszono  za   grzechy  ja  nie    jestem  winny  niczemu  chce  se  pograc  i  nie  pozwole  se  by  banda  adminow  mi  to  uniemozliwila  na  czele  z  piekna  ksiezniczka  ania  z  zielonego wzgorza  nie  wiem  za  co  ten  ban  wyrazilem  swe  zdanie  niby  ty  masz  wyksztalcenie  to  ja  pojde  makbeta  odwalic  jak  mozecie  zabierac  mi  tworczosc  artystyczna  ranicie  me  uczucia

pobrany plik (1).jpg

Dostałeś bana za broń na rozgrzewce.

Nie rozumiem czemu w tym momencie piszesz o "pouczaniu". A skoro młodsi zachowują się lepiej od Ciebie może warto by było popatrzeć na swoje zachowanie? ;)

W tej "skardze" (o ile to tak można nazwać) pokazałeś, jakie jest twoje podejście i zachowanie względem serwera..

Wiele razy przymykaliśmy oko na twoje zachowanie, śpiewanie przez mikrofon, a nawet na przekleństwa.

Pozwalasz sobie na o wiele za dużo i myślisz, że przez to, że jesteś starszy konsekwencje Cię ominą?

Ja na twoim miejscu poważnie bym się zastanowiła co Ty w ogóle z siebie robisz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...