AKA ZABIJAKA Napisano 18 Sierpnia 2017 #467949 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Gram se na serwie dodatkowo place za klase a wy mi zabieracie wolnosc slowa jakas gimbusiara malutka ktora szkoly nie skonczyla bedzie mnie pouczala plus doodatkowo nieobiektywny d3 jakis tam vix jak tak mozna inni mnie cisna a ja nie moge gosciu ma aima nie reagujecie co ja zlego powiedzialem jak mozna dac admina babie nie rozumie tego !!!!! jedna i drugi osobnik sa nieobiektywni i sie wymadrzaja zadadam by cos zaczeto rboic z tym to ze se lubie pokampic to moja sprawa a nie wasza zadam by ich sprawiedliwie rozgrzeszono za grzechy ja nie jestem winny niczemu chce se pograc i nie pozwole se by banda adminow mi to uniemozliwila na czele z piekna ksiezniczka ania z zielonego wzgorza nie wiem za co ten ban wyrazilem swe zdanie niby ty masz wyksztalcenie to ja pojde makbeta odwalic jak mozecie zabierac mi tworczosc artystyczna ranicie me uczucia Ripton, Tomass ツ, Nodi i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 18 Sierpnia 2017 #467951 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Ty dostałeś bana za broń na rozgrzewce łaku xDDDD A po drugie Kup sobie Słownik. Po 3 Kultura xD Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 18 Sierpnia 2017 #467959 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Dostałeś bana za broń na rozgrzewce. Nie rozumiem czemu w tym momencie piszesz o "pouczaniu". A skoro młodsi zachowują się lepiej od Ciebie może warto by było popatrzeć na swoje zachowanie? W tej "skardze" (o ile to tak można nazwać) pokazałeś, jakie jest twoje podejście i zachowanie względem serwera.. Wiele razy przymykaliśmy oko na twoje zachowanie, śpiewanie przez mikrofon, a nawet na przekleństwa. Pozwalasz sobie na o wiele za dużo i myślisz, że przez to, że jesteś starszy konsekwencje Cię ominą? Ja na twoim miejscu poważnie bym się zastanowiła co Ty w ogóle z siebie robisz Ripton, Janek Snieg, KillFromNOOB i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi