Gość Napisano 3 Września 2017 #470793 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Frost miał być naprawiony, ale teraz to sądzę ze jest jeszcze gorzej, bo zdarza się ze nie można się wcale ruszać już do końca rundy, po rozpoczęciu rundy również nie mogłem sie ruszać byłem dalej zamrożony, ale fakt można strzelać. Daje demko, niestety przed rozpoczęciem rundy wyłączyłem i nie nagrało ze dalej nie mogłem sie poruszać. @WolfIDraV frost.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 3 Września 2017 #470796 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Fakt, teraz frost częściej mrozi i te zamrożenie dłużej trwa niż wcześniej. Fakt można strzelać, ale co z tego? Jak jesteś schowany za np skrzynką to ktoś puści rakietę i po tobie.. Moim zdaniem zamrożenie powinno trwać tyle, ile wcześniej bo teraz to jest przesada. @WolfIDraV a co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 3 Września 2017 #470797 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Dobra jest mała pomyłka w kodzie zamiast flags a dalem flags b Już to poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Września 2017 #470800 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 No ten Frost to trochę za często mrozi. Teraz można strzelać ale szkoda że nie można się obracać.Poza tym teraz to zamrożenie długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 4 Września 2017 #470923 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 @Nodi nie wydaje mi się, że za często ja na początku nim grałem i wbiłem 30któryś lvl i tylko raz zamroziło... I druga sprawa dać mu te 1/5 i jeszcze coś np dwa skoki i zrobić go premium wtedy hajsik będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi