LOVASSS Napisano 5 Września 2017 #471193 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Wpadłem na dość szalony, oraz kreatywny pomysł, na stworzenie konkursu. Do rzeczy! Konkurs polegał będzie na wysłaniu do mnie w wiadomości prywatnej, jakiegoś szalonego zdjęcia ze swojego życia. Zdjęcie może być o różnej tematyce (w miarę rozsądku), po prostu ma być specyficzne, musicie mnie oraz moje 2 osobowe jury, czymś zaskoczyć. Nie jest łatwo, proponuję aby podejść do tego z wielkim dystansem. Liczy się dobra zabawa i chęć pokazania się z szalonej strony! Najlepsze zdjęcia, będą opublikowane na forum, oczywiście, jeżeli zostanie wyrażona zgoda. Nie chcę głupich sytuacji, że zdjęcia będą wykorzystywane do robienia sobie jaj. Nie na tym to wszystko polega. Chcę abyście pokazali swoją kreatywność! Nagrody będą związane z forum, unikalna ranga (nowo stworzona również będzie dla zwycięzcy). Konkurs tylko dla odważnych! Czekam na opinie, czy w ogóle chcecie coś takiego. Zapraszam do dyskusji i zadawania pytań. Born, Doman, Knopa i 5 innych dodali reakcje 8 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Września 2017 #471197 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 (edytowane) Oczywiście, że na tak w końcu coś nowego jestem za! @M a m c i a "Najlepsze zdjęcia, będą opublikowane na forum, oczywiście, jeżeli zostanie wyrażona zgoda.." :3 Edytowane 5 Września 2017 przez Bezzi+++ Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 5 Września 2017 #471199 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 (edytowane) Jestem jak najbardziej na tak . A czy później to zdjęcie zostanie udostępnione jak dana osoba wygra? Dooobra myślami jestem przy 25mln ? hahahaha Edytowane 5 Września 2017 przez M a m c i a SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Września 2017 #471203 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Ostatnimi czasy nie ma żadnego fajnego konkursu na forum, więc czemu nie. Jestem na tak, już szykuję popcorn na te foty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 5 Września 2017 #471205 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 (edytowane) UMi się podoba. Jestem Za. A tu coś dla @LOVASSS Hahahahahahahaha Edytowane 5 Września 2017 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Września 2017 #471207 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 (edytowane) @LOVASSS do kiedy te 'szalone zdjęcia' mają być do Ciebie wysyłane i kiedy będą wyniki tego konkursu? edit: @LOVASSS jak to zawsze z propozycjami bywa, wszyscy którzy się wypowiedzą będą na tak dlatego nie ma na co czekać tylko działać. Edytowane 5 Września 2017 przez SQNFUN LOVASSS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Września 2017 #471212 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Na tak, czas ożywić dział konkursów. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Września 2017 #471219 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 tak - takiego konkursu jeszcze nie było, a liczy się zabawa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Września 2017 Autor #471257 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Fajnie, że pomysł przypadł wam do gustu. Poczekamy jeszcze troszkę i startujemy z tematem. Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 6 Września 2017 #471263 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Jasne że tak, zdjęcia mozna by poddać nawet pod głosowanie a najlepsze by coś wygrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Września 2017 #471276 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 fajna opcja ale nie przewiduje tam masy zdjec bo użytkownicy naszego forum maja zwykle słomiany zapał Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 6 Września 2017 #471288 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Jasne że tak, fajna inicjatywa lovku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Września 2017 Autor #471348 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Tak więc ruszamy! Zaraz powstanie temat. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi