★ PaPeK ★ Napisano 25 Września 2017 #473931 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Na serwerze nie działa /freelvl, a bardzo by się przydał początkującym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2017 #473939 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Mozna by wlaczyc ten freelvl... ale za niedlugo reset I znow by trzeba bylo wylaczyc zeby zaczynac od 1lvl. Opcja dobra dla nowych graczy, ale powinna byc aktywowana dopiero jak ktos juz dobije 150-200lvl. Po samym resecie rzecz niepotrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 25 Września 2017 #473940 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Tak jak napisał @Vix33nek!. Opcja dobra dla nowych graczy, ale też co chwilę włączać i wyłączać tą komendę? W takiej sytuacji najlepszym wyjściem chyba by było, usunięcie informacji z chatu o "/freelvl" i wyłączenie tej komendy na stałe RYBSON i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 25 Września 2017 #473963 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Zgadzam się z @Vix33nek! i @Malutka_22 jestem tego samego zdania często ludzie spamią na u@ że /freelvl nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Września 2017 #474005 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Opcja ta została wyłączona. Mozna albo zrobić tak, że wyłączymy na stałe i już to nie wróci albo będzie komenda włączona od jakiegoś lvl Wybór należy do Was. Na tę chwilę informacja o freelvl została usunięta z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2017 #474007 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 To ja zostaje przy mojej propozycji włączenia komendy jak ktoś wbije jakiś tam ustalony lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Września 2017 #474012 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Jestem tego samego zdania co @Vix33nek!, włączyć freelvl, gdy ktoś wbije np 150 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 25 Września 2017 #474095 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Również jestem takiego samego zdania jak @Vix33nek! , ponieważ gdy ktoś wbije większy lvl tym trudniej ma nowy gracz zacząć. Propozycja jak najbardziej sluszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 26 Września 2017 #474249 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Jeżeli jest taka opcja napisania polecenia by plugin aktywował się gdy ktryś z graczy wbije x poziom to bardzo dobry pomysł. Nie wiem tylko czy takie cos dałoby radę napisać aby działało tak jakbyśmy chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 26 Września 2017 #474255 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) 8 minut temu, FinalRing napisał: Jeżeli jest taka opcja napisania polecenia by plugin aktywował się gdy ktryś z graczy wbije x poziom to bardzo dobry pomysł. Nie wiem tylko czy takie cos dałoby radę napisać aby działało tak jakbyśmy chcieli. Jest możliwość tego wykonania beż żadnego problemu. Jak będzie takie trza coś wykonać to oznaczyć mnie lub niech ktoś z góry na pw mi napiszę Edytowane 26 Września 2017 przez ⚙WolfIDraV⚙ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi