SQNFUN Napisano 3 Października 2017 #475106 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 WZÓR ZLECENIA Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): tło na profil Tematyka: CS:GO Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): brak Kolorystyka: brak konkretnej Rozmiar: taki aby idealnie wpasował się w tło profilowe Napis: brak Inne uwagi: Chciałbym aby na mapie de_dust2 znalazły się wybiegające postacie z CS:GO (z anarchii albo z tunelu na B) - najlepiej z P90 Asiimov oraz MP7 wybielenie - preferowałbym terrorystów - dodatkowo w tle mile widziane byłyby błyskawice jak i lecące pociski z luf tych broni z takim 'fokusem' jak "efekt matrixa". p.s aby przybliżyć Wam o co mi chodzi dam wam przykład ale go nie kopiujcie, bo nie chcę tego samego. Chciałbym tło na profil takie jak ta sygna tylko że z elementami które wymieniłem wyżej. Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 3 Października 2017 #475131 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 (edytowane) @SQNFUN Powiem ci to jest ciężkie zadanie do zrobienia masz może jakieś zdjęcie tego typu co opisujesz?. Bo samemu ciężko by było dodać te postacie w określonym miejscu i akurat tak dopasowane zgodzie z twoim opisem. Edytowane 3 Października 2017 przez ★ PaPeK ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 Autor #475180 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 9 godzin temu, ★ PaPeK ★ napisał: @SQNFUN Powiem ci to jest ciężkie zadanie do zrobienia masz może jakieś zdjęcie tego typu co opisujesz?. Bo samemu ciężko by było dodać te postacie w określonym miejscu i akurat tak dopasowane zgodzie z twoim opisem. Na necie wszystko do tej pracy powinno być, a jak nie to wystarczy pobrać skinchangera do CS:GO, nagrać demko jak się wybiega z danych miejsc, a następnie wyciąć potrzebne screeny do zrobienia pracy - nic trudnego. happy i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 4 Października 2017 #475277 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 (edytowane) 12 godzin temu, SQNFUN napisał: Na necie wszystko do tej pracy powinno być, a jak nie to wystarczy pobrać skinchangera do CS:GO, nagrać demko jak się wybiega z danych miejsc, a następnie wyciąć potrzebne screeny do zrobienia pracy - nic trudnego. @SQNFUN Uwierz mi bardzo bym chciał pomóc ale niestety nie gram w cs go . Edytowane 4 Października 2017 przez ★ PaPeK ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 Autor #475281 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 41 minut temu, ★ PaPeK ★ napisał: @SQNFUN Uwierz mi bardzo bym chciał pomóc ale niestety nie gram w cs go . nie trzeba grać w cs:go aby wykonać to zlecenie, dość tego spamu.@Tomass ツ @.:Aga:. czekam na prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustBadMan Napisano 8 Października 2017 #475776 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Hmmmm, serio to nie jest takie hop siup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Października 2017 Autor #475782 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 (edytowane) 6 godzin temu, JustBadMan napisał: Hmmmm, serio to nie jest takie hop siup. Zdaje sobie sprawę dlatego aż tak nie poganiam i czekam cierpliwie.. Hmm na tej pracy nie ma większości rzeczy o które prosiłem, gdzie jest mp7 wybielenie, gdzie jest p90 asiimov, gdzie są błyskawice albo kule z matrixa? Edytowane 9 Października 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 11 Października 2017 #476042 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Brak odzewu od oznaczonych grafików. Wszystkie niewykonane zlecenia lub z braku zainteresowania tematem, zostaną zamknięte po upływie 4-7 dni. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Października 2017 #476105 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 @MERTON jak sam napisałeś, minimalny czas potrzebny do zamknięcia tematu wynosi 4 dni. Poniedziałek 6:59 plus 4 dni to piątek 6:59. Przedłużam czas na wykonanie zlecenia od piątku godzina 13:50 do poniedziałku godzina 1:00 AM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Października 2017 Autor #476107 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Odsiwezam temat i czekam na prace, jak nie grafikow to zwyklych uzytkownikow. Prosze nie zamykac tego zlecenia 'z braku zainteresowania' , bo ciagle tutaj zerkam i czekam na prace. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Października 2017 Autor #476889 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Widać, że moje zlecenie przerosło niemal wszystkich Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 18 Października 2017 #476891 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi