WolfIDraV Napisano 4 Października 2017 #475286 Napisano 4 Października 2017 Nick: WolfIDraV Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Malutkie. Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Dodatkowe ręce do pracy zawszę przydatne Staż na sieci: około 2 lat(Nie licząc przerw) Co wprowadzisz na naszego Ts?: Można powiedzieć, że Spartańskie Wychowanie tzn., że obrażanie kogoś lub bawienie się modulatorem będzie surowo karane Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Jeśli chodzi o TS3 to nie. klqs dodał reakcję 1
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475288 Napisano 4 Października 2017 Jesteś osobą miła pomocną i bezkonfliktową. Ale jedynym minusem jest to że siedzisz według mnie na jednym kanale. Ale masz moje tak. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1
FunnyPuma Napisano 4 Października 2017 #475289 Napisano 4 Października 2017 Jestem na tak. +Wiek +Bezkonfliktowy +Pomocny +Można się z nim dogadać. Powodzenia
klqs Napisano 4 Października 2017 #475290 Napisano 4 Października 2017 Na tak. Stara się, dużo siedzi na tsie więc można spokojnie do niego walić, wiek odpowiedni WolfIDraV dodał reakcję 1
RYBSON Napisano 4 Października 2017 #475292 Napisano 4 Października 2017 Mimo siedzenia na jednym kanale masz moje tak. Ogarnięty, funkcja trudna nie jest więc sobie poradzi, do tego bardzo miły i pomocny. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1
Nodi Napisano 4 Października 2017 #475299 Napisano 4 Października 2017 Na tak z pewnością ogarnie temat osoba odpowiedzialna , bezkonfliktowa ,godna zaufania. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475301 Napisano 4 Października 2017 Siedzisz na jednym kanale dlatego jestem na nie, a tak na poważnie to jesteś na tsie za krótko aby startować na moderatora ts3. Staraj się brać czynny udział w takich wydarzeniach jak IDOL, daj się poznać innym nie tylko z działalności na forum ale i na TS'ie. Póki co jestem na nie, są lepsi kandydaci. Pozdrawiam.
LOVASSS Napisano 5 Października 2017 #475320 Napisano 5 Października 2017 Ostatnimi czasy twoja aktywność radykalnie spadła, w ogóle Cię nie widzę. Jak dla mnie w tej chwili, powinieneś zająć się serwerami, a ts3 zostawić dla innych.
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2017 #475326 Opiekun Sieci Napisano 5 Października 2017 Jestem na Tak. Brakuje moderatorów podchodzących do każdej sprawy z zimną głową, widać twój obiektywizm jak i zaangażowanie na sieci. Powodzenia. WolfIDraV dodał reakcję 1
venividiwandi Napisano 5 Października 2017 #475346 Napisano 5 Października 2017 Jestem na tak, jesteś ogarnięty jesteś, bardzo pomocny i aktywny, elo WolfIDraV dodał reakcję 1
Master Napisano 5 Października 2017 #475371 Napisano 5 Października 2017 ogólnie nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń ale jakos nie widze Cie w tym momencie na funkcji moda TS, masz mase ciezkiej roboty przy serwerach i na tym sie skup. zapraszam przy kolejnej rekrutacji
Master Napisano 5 Października 2017 #475372 Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
4 Paź
7
5 Paź
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Master 2 posts
Mikus 1 post
FunnyPuma 1 post
WolfIDraV 1 post
Popularne Dni
4 Paź 2017
7 posts
5 Paź 2017
5 posts
Popular Posts
WolfIDraV
Nick: WolfIDraV Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Malutkie. Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Dodatkowe ręce do pracy zawszę przydatne Staż na
Mikus
Jesteś osobą miła pomocną i bezkonfliktową. Ale jedynym minusem jest to że siedzisz według mnie na jednym kanale. Ale masz moje tak. Powodzenia
klqs
Na tak. Stara się, dużo siedzi na tsie więc można spokojnie do niego walić, wiek odpowiedni