WolfIDraV Napisano 4 Października 2017 #475286 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Nick: WolfIDraV Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Malutkie. Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Dodatkowe ręce do pracy zawszę przydatne Staż na sieci: około 2 lat(Nie licząc przerw) Co wprowadzisz na naszego Ts?: Można powiedzieć, że Spartańskie Wychowanie tzn., że obrażanie kogoś lub bawienie się modulatorem będzie surowo karane Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Jeśli chodzi o TS3 to nie. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475288 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jesteś osobą miła pomocną i bezkonfliktową. Ale jedynym minusem jest to że siedzisz według mnie na jednym kanale. Ale masz moje tak. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Października 2017 #475289 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na tak. +Wiek +Bezkonfliktowy +Pomocny +Można się z nim dogadać. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 4 Października 2017 #475290 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Na tak. Stara się, dużo siedzi na tsie więc można spokojnie do niego walić, wiek odpowiedni WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Października 2017 #475292 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Mimo siedzenia na jednym kanale masz moje tak. Ogarnięty, funkcja trudna nie jest więc sobie poradzi, do tego bardzo miły i pomocny. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Października 2017 #475299 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Na tak z pewnością ogarnie temat osoba odpowiedzialna , bezkonfliktowa ,godna zaufania. Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475301 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Siedzisz na jednym kanale dlatego jestem na nie, a tak na poważnie to jesteś na tsie za krótko aby startować na moderatora ts3. Staraj się brać czynny udział w takich wydarzeniach jak IDOL, daj się poznać innym nie tylko z działalności na forum ale i na TS'ie. Póki co jestem na nie, są lepsi kandydaci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Października 2017 #475320 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Ostatnimi czasy twoja aktywność radykalnie spadła, w ogóle Cię nie widzę. Jak dla mnie w tej chwili, powinieneś zająć się serwerami, a ts3 zostawić dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2017 #475326 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na Tak. Brakuje moderatorów podchodzących do każdej sprawy z zimną głową, widać twój obiektywizm jak i zaangażowanie na sieci. Powodzenia. WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Października 2017 #475346 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na tak, jesteś ogarnięty jesteś, bardzo pomocny i aktywny, elo WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475371 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 ogólnie nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń ale jakos nie widze Cie w tym momencie na funkcji moda TS, masz mase ciezkiej roboty przy serwerach i na tym sie skup. zapraszam przy kolejnej rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475372 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi