Ferb Napisano 5 Października 2017 #475355 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Nick: FerbWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem Adma na 2 serverzeZnajomość AMXX (W skali 1-10):7/10Staż w CS-sie: nwm jest w gametracker Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: jak gram z rana lub wieczorem jest dużo aimeró i nie ma ani 1 admina chciałbym zaprowadzić pożądek na serverze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w wekendy moge nawet od 7 do 20 a tak normalnie to 4-6 godzKontakt: Forum/TSLink do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/FERB/80.72.43.106:27022/ PS. Vix3n gralem dzis przy tobie na steamie i przy @GramNaFarc i gram kiedy moge FunnyPuma, Malutka, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 5 Października 2017 #475366 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na NIE - Nie masz wyrobionej aktywności - Widziałam Cię kilka razy na serwerze - Na tsie nie widziałam Cię ani razu - Wątpię, że znasz AMX 7/10 RYBSON, Ripton i Ferb dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferb Napisano 5 Października 2017 Autor #475369 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Malutka po 1 cb ja tez nie widze na tsie ostatnio gram duzo w csa i mam 7/10 AMX +Ferb+ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 5 Października 2017 #475384 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 + Steam + Wiek 1 godzinę temu, Ferb napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w wekendy moge nawet od 7 do 20 a tak normalnie to 4-6 godz Patrząc na gt to się to nie zgadza z tym co pisałeś(W wcześniejszym podaniu napisałeś, że gracz 5h) + Patrząc bo logach do ludzi zgłaszałeś -- Staż w CS: W czesniejszym podaniu napisałeś nwm a teraz, że wszyskto jest w GT ..... panie tu z góry masz określić ile mniej wiecej grasz myślisz, że każdej osobię będzie się chciało się szukać gdzie grałeś ile itd. +/- AMXX Jestem neutralny w stosunku do twojego podania Ferb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Października 2017 #475388 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Na nie. Nie widzialem Cie na steamie,. GT wyglada słabo, ciągle jakieś zera. + zgloszenia czasem widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 5 Października 2017 #475390 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Na Nie -Godziny -NS (stwierdzam tak, gdyż jak Cię widziałem na serwerze, to nie widziałem, żebyś miał steam) -/+AMXX -Twoja składnia i ortografia to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 5 Października 2017 #475394 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 (edytowane) Na nie - Nieogar - pożądek aimeró - I może cie zaskocze ale stażu w csie nie ma w gt - Aktywność P.S. 30h nie masz Bardzo chcialbym zeby udowodnił jakoś te 17 lat bo szczerze wątpie i obstawiam max 13.. Edytowane 7 Października 2017 przez klqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Października 2017 #475395 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na Nie : - Godziny - NS (nie widziałem ciebie na steam) - Wątpię że 7/10 AMXX - 30 H nie przegrane - Z ts też cię nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 5 Października 2017 #475418 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na NIE... -godziny -nie przegrane 30h -amxx7/10? watpie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 6 Października 2017 #475455 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Niestety, ale nie: - widziałem Cię może z 3 razy na serwerze - nie postarałeś się przy pisaniu podania - gdzie steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferb Napisano 6 Października 2017 Autor #475469 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 @Surim Samuraj Charemu ty nic nie masz do powiedzenia ty nie admin a wgl ja cie widze 1 na dzien na servie mam steam grałem przy @Vix33nek! i @GramNaFarc FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferb Napisano 6 Października 2017 Autor #475471 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 aha sorry klqs i ★ PaPeK ★ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Października 2017 #475542 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Podanie wstrzymane do czasu aż kandydat odrobi warna. Edit: Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Października 2017 #475661 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi