Doman Napisano 8 Października 2017 #475664 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Zasady: - Limit pytań wynosi 50. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @RYBSON zadajemy do soboty tego tygodnia. Następnie RybSON w niedzielę stworzy temat z odpowiedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Października 2017 #475665 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 [P] Dlaczego jestem najlepszym OP UBT? [P] Masz dziewczynę? Dlaczego jest to @Ripton? [P] Co sie denerwuje na sieci? [P] Co uwielbiasz robić jak jesteś sam w domu? [P] Ty no nie wiem? Ripton i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Października 2017 #475670 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 [P] Dlaczego jesteś rybą? [P] Jak tam się mieszka w akwarium? [P] Dlaczego nie zostałeś 2 OP UBT? [P] Lubisz pływać? [P] Lubisz zabawy z @Ripton? RYBSON i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Października 2017 #475671 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Wymarzona praca ? [P] Ulubiony przedmiot w szkole ? [P] Która z dziewczyn na MH Ci się najbardziej podoba ? [P] Z którą dziewczyną z MH mógłbyś kraść konie ? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 8 Października 2017 #475677 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 [P] Czemu jesteś słabszy w lol'a od @Seldo [P] Ulubiony klub sportowy? RYBSON i Ripton dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Października 2017 #475681 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Października 2017 [P] Kiedy nowy komputer będziesz miał? [P] Kiedy pijemy? [P] Borowik ... ? XD [P] Jest jakaś kobieta na MH, z którą nie gadałeś? [P] Ty no nie wiem? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 10 Października 2017 #475949 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 [P] Dlaczego ja jestem najlepszym OP UBT a nie @Bezzi? [P] Kiedy gold? [P] Masz dwa adminy jak miał @BORN2KILL.? Bezzi, Malutka i RYBSON dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Października 2017 #475953 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 [P] Dlaczego jesteś rudy ? [P] Dlaczego @Ripton jest najlepszym Opiekunem UBteam ? [P] Ulubiona rybka ? [P] Lubisz dużo jeść ? [P] Ulubiony program telewizyjny ? RYBSON i Ripton dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 10 Października 2017 Autor #475954 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 [P] dlaczego jestem taki dobry w Lola? [P] Dlaczego mnie stalkujesz na fb? [P] Naruto czy Sasuke? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 10 Października 2017 #475967 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) [P] Była taka osoba z MH która Cie oczarowała? [P] Twoja ulubiona pozycja? (Spania) xd [P] Masz jakieś nawyki? [P] Wolisz na Kotka czy na Pieska? xd Ps. Mają to być szczere odpowiedzi, nie okłamuj Mamusi Edytowane 10 Października 2017 przez M a m c i a RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 10 Października 2017 #475985 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 [P] Jak tu trafiles [P] Jak zacząłeś grać w csa [P] Ulubiony sport? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 11 Października 2017 #476039 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 [P] Ulubiony gatunek muzyki? [P] Piosenka, którą najczęściej słuchasz? [P] Kiedy jedziemy do @M a m c i a, żeby zrobić kluski albo pierożki? RYBSON i Mamusiaa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 11 Października 2017 #476078 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 [P] Kiedy bijemy @Doman ? [P] Nauczysz mnie twoich tajemnych technik roamu ? [P] Czemu naśmiewasz się z mojego pantheona w jungle? [P] Co ci zrobił mój głos, że się z niego naśmiewasz ;-; ? Ripton i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Października 2017 #476220 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 [P] Czy muzyka podnosi Cię na duchu? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Jaki sport trenujesz i w jakim klubie? [P] Siatkówka czy Koszykówka? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Października 2017 #476320 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 [P] Jakie ryby jesz? RYBSON i Seldo dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi