Frost` Napisano 16 Października 2017 #476600 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Mam taką propozycję aby zrobić paczki map na dany miesiąc. Chodziło by o to że na dany miesiąc dodajemy kilkanaście map, które będą grane przez ten miesiąc, w następnym miesiącu zmieniamy paczkę tych map na inną. Myślę że była by to fajna opcja żeby nie były grane te same mapy bo od dusza to można się porzygac @SUNN. Oj nie tylko mi Edytowane 16 Października 2017 przez Frost` SQNFUN, RYBSON i Cannabisek dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KroniXXX Napisano 16 Października 2017 #476606 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A nie lepiej dodać pare nowych mapek albo wymienic za stare bo co miesiąc kompowanie nowych paczek jest to tak jak by syzyfowa praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 16 Października 2017 Autor #476611 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 @KroniXXX można zrobić 12 paczek na każdy miesiąc i zmieniać tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Października 2017 #476617 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Może i dodalibyśmy nowe mapy, ale co z tego? Gracze i tak będą wybierać dusty westy assaulty i eldorado. Moim zdaniem propozycja frosta jest jak najbardziej do rozpatrzenia, bo i mi osobiście nudzi się grać na tych samych mapach. Do paczki powinny zostać jeszcze dodane tylko małe mapy z wiadomych przyczyn - nie zawsze jest dużo graczy. Można by było robić też coś w stylu głosowania na dane mapy na miesiąc, ale z drugiej strony na forum udziela się dość średni % społeczności cod 200. Kończąc, jestem na tak, jeśli to tylko wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Października 2017 #476642 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Albo usunąć te najczęsciej grane i wprowadzić cos nowego na jeden miesiąc i zobaczyć czy ludzią się spodoba Tylko z drugiej strony jakby patrząc na ludzi grających to oni tylko dd2. Jesli jest cos innego połowa graczy wychodzi No ale cóż dzieci dusta nie zmienisz także neutral KroniXXX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 16 Października 2017 #476655 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Mozna sprobowac jak dla mnie dobra propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 16 Października 2017 #476658 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Można by było pomyśleć nad tymi paczkami map na każdy miesiąc. Ewentualnie można zrobić, tak - usunąć parę dustów (zostawić np tylko dd2) i to samo zrobić z innymi mapami - westami, assaultami i innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 16 Października 2017 #476687 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Jest jedno proste rozwiązanie wyłączyć możliwość vote na mapy i włączyć zwykły mapcyrcle usuwanie map jak i robienie osobnych paczek mija się z celem bo i tak za każdym razem ludzie będą głosować na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Października 2017 #476688 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Godzinę temu, 7aro napisał: Jest jedno proste rozwiązanie wyłączyć możliwość vote na mapy i włączyć zwykły mapcyrcle Do tego trzeba jeszcze dokoptować plugin z małymi mapami żeby nie było sytuacji gdy gra 10 osób a wypada np. kabul albo inna duża mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 16 Października 2017 #476689 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) plugin na male mapy już jest tylko teraz się nie orientuje czy jest wgrany jako osobny czy jako całość z vote na mapy Kiedyś grało się normalne mapcyrcle i było git nikt nie qq ze cały czas dust i dust Edytowane 16 Października 2017 przez 7aro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Października 2017 #477862 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Od przyszłego miesiąca będę starał się je systematycznie zmieniać. Wszelakie propozycje map zgłaszajcie do mnie. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Października 2017 #477863 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi