WolfIDraV Napisano 12 Listopada 2017 #480725 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Nick: WolfIDraV Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Malutkie. Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Zawszę jakieś ręce do pracy/pomocy przydadzą się. Staż na sieci: od 2014r Co wprowadzisz na naszego Ts?: Wielkiej różnicy nie będzie od czego już panuję ale zawszę coś podniesie się poprzeczkę Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): W przypadku TS3 to nie byłem. Malutka, JAKoB i Baniatowaty dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 13 Listopada 2017 #480843 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Sumienny, bezkonfliktowy, pracowity, ostatnim czasem pokazuje się coraz częściej. Nikt z tobą problemów nie ma potrafi pożartować sobie praktycznie na każdy temat. Zero zastrzeżeń (jeden z faworytów jak na moje.) WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 13 Listopada 2017 #480844 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 TAK: + wysoka kultura osobista + poprawiłeś aktywność + świetnie dajesz sobie rade jako programista, więc myślę, że funkcja moderatora nie byłaby dla ciebie żadnym problemem WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Listopada 2017 #480856 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Również jestem na tak. Aktywny Zgłasza moderatorom jakieś problemy Miły Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 13 Listopada 2017 #480881 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak. +Aktywny na TS +Można z Tobą dogadać +Bardzo dobrze radzi sobie z obecną rangą, więc z tą nie powinno być problemu Powodzenia WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Listopada 2017 #480894 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Oj Wolwi Wolwi, zmieniasz się na dobre. Jestem na tak, aktywny, nie ma z Tobą kłopotów, w sumie jeden za słabo grasz w cs a tak to nic. WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 13 Listopada 2017 #480897 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak, prawie zawsze jak wbije to siedzi. Poradzi sobie WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #480999 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na tak! Pracowity, bardzo dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nie sprawia żadnych problemów, moim zdaniem dobra osoba na funkcję Modka.:) WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481051 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jestem na Tak. Sumiennie wykonuje każdą pracę, aktywny, odpowiedzialny i obiektywny. WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Listopada 2017 #481141 Administrator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Na tak spoko ziomek. Fajnie się z tobą gada, widać że nie jesteś konfliktowy, chyba że się mylę WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 14 Listopada 2017 #481222 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To co robisz dla sieci to po prostu magia, ile wkładasz w to wszystko czasu, zapału. Masz mój głos. LOVASSS i WolfIDraV dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481228 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Widziałam twoje posty słysze nawet że wkładasz w to dużo czasy.Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Listopada 2017 #481239 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Tak, pozdrawiam. Jesteś pracowity jak mrówka, zwinny jak wąż, szybki ja ford focus, bardzo aktywny i pomocny, powodzenia ;] WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481252 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 2 tygodniowy okres probny pokaze czy podjałem dobra decyzje, zapraszam na TS w celu dopełnienia formalnosci WolfIDraV dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481253 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl VisTeR.' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi