SSSSIIIIJJJJ Napisano 26 Grudnia 2017 #487709 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Mam propozycje PERKÓW !!!! Perki: Perk: Bron Policyjna.Opis: 1/20 Na Natychmiastowe zabicie z MP5. Perk: Nanosuit Opis: Jesteś niewidzialny , masz 1hp ( coś w stylu invi , tylko widać cień u nóg , podejrzewam ,że to nie przejdzie ) Perk: Peleryna kucacza Opis: Podczas kucania z bronią jesteś słabo widoczny Perk: Zestaw terrorysty Opis: Dostajesz ak 1/10-15-16 oraz elite 1/7 ( fart można oczywiście zmienić ) Perk: Zestaw anty-terrorysty Opis: Dostajesz m4 1/10-15-16 oraz five-seven 1/7 Perk: Pancerz niewidzialności Opis: Po użyciu stajesz się niewidzialny przez 10s Perk: Wysokie ciśnienie Opis: Im mniej hp posiadasz tym więcej zadajesz obrażeń (5 za każdy stracony punkt hp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 26 Grudnia 2017 #487732 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ta broń policyjna spoko tylko pewnie i tak będzie cały czas pomijana przez graczy. Nanosuit wiele propozycji, temat wałkowany milion razy. Zestaw Terrorysty jest już na serwerze podobny perk (Zestaw Alkaida, Bunt) Zestaw anty-terrorysty chyba nie ma podobnego do tego perku, wiec ja neutral. Pancerz niewidzialności - tylko i wyłącznie podczas niewidki brak broni, wtedy moim zdaniem moze przejsc, z bronią masakra. Wysokie ciśnienie - bliźniaczo podobny perk do Szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 26 Grudnia 2017 #487753 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Broń policyjna- perk fajny ja bym nim grał, tylko dac 1/15-1/18 Nanosuit- perk proponowany dziesiątki razy, nigdy nie przeszedł to i tym razem nie przejdzie, na nie Peleryna kucacza-tutaj też na nie, nie kręcą mnie perki z niewidzialnością Zestaw Terrorysty- na nie, na serwerze są już 3 perki z ak (zestaw Alkaida, bunt, wsparcie tt) Zestaw anty-terrorysty- na nie, mamy już zestaw ct, który jest swoją drogą rzadko używany bo daje 1/20 z m4 co jest słabe. Można ulepszyć go na 1/15 z emki i he 1/3 oraz defuser po stronie ct Pancerz niewidzialnosci- na nie, perk za mocny, byłby straszny płacz o niego jeśli jakaś ogarnieta osoba by go dostala Wysokie ciśnienie- perk fajny można by go dodać, tylko lepiej przemyśleć przelicznik bo podany przez Ciebie jest za mocny, np 5 straconych punktów hp to 1 dmg. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Wojtyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 27 Grudnia 2017 #487789 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 13 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Bron Policyjna. 1/20 trochę słaby dałbym 1/10 1/15 było by spoko 13 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Nanosuit były już propozycje takiego perku sam proponowałem katalizator Boga 1.2 z każdej broni i 1 hp 14 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Peleryna kucacza Ten perk też nigdy nie przeszedł kiedyś chyba nawet był w fazie testów ale kapitan na awp za OP był tak samo konspirant 14 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Zestaw terrorysty To nie przejdzie na nie 14 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Zestaw anty-terrorysty Też nie widzę potrzeby dodawania bo mamy juz zestaw ct 14 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Pancerz niewidzialności Wyobraź sobie assasina na 200 lvl jak ktoś umie grać to na respa wroga w parę sec. dobiegnie i użyje tego perku będzie płacz 14 godzin temu, SSSSIIIIJJJJ napisał: Perk: Wysokie ciśnienie Fajny perk 5 dmg za 1 hp trochę przesada o 1 dmg za 5,10 hp to by ok było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 27 Grudnia 2017 #487793 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Broń policyjna - może być Nanosuit - był już proponowany wiele razy i nie przeszedł, więc tym razem będzie tak samo Peleryna kucacza -neutral Zestaw Terrorysty - na nie, mamy 3 podobne perki Zestaw anty-terrorysty - też nie Pancerz niewidzialnosci - neutral Wysokie ciśnienie - tutaj też neutral, z racji że jest podobny do perku szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 27 Grudnia 2017 #487807 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Broń policyjna - dać 1/16 i będzie git Nanosuit - ... Peleryna kucacza -raczej nie Zestaw Terrorysty - nie Zestaw anty-terrorysty - nie Pancerz niewidzialnosci - zdecydowanie za mocny, nie Wysokie ciśnienie - zmienić przelicznik i jestem jak najbardziej za Mam jeszcze dwie propozycje: Obiad żołnierza- 50 HP, 10 DMG i cichobiegi Trampki- 30 kondycji i auto bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 27 Grudnia 2017 #487809 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Obiad żołnierza wydaje mi się zbędny , jest już sporo perków na dmg Trampki- perk którego mi bardzo brakuje na serwerze, można do niego dodać jeszcze cichobiegi Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Wojtyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assaseall Napisano 30 Grudnia 2017 #488166 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Perki z niewidka nie przejdą, bo za dużo będzie potem problemow ludzie przestana grac, jak taki Wojtek, na awp bd miał niewidkę reszta Perków ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2017 #488270 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Nie ma żadnego perku który musi zostać aktualnie dodany + 3 perki podobne do takich które już są na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2017 #488271 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi