Skocz do zawartości

Rezygnacja z OP i UBT

Mamusiaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Kobieta
  • Premium

Proszę o odebranie rang z OP i UBT. Dziękuję że mogłam pełnić funkcję jako OP od czerwca 2016. @happy Tobie dziękuję za to że byłeś za tym abym ja została Opiekunką serwera 801. Nauczyłaś mnie dużo rzeczy, były wpadki, pytania, ale do dziś 0 skarg na mój temat. Wtf :o

@SUNN. #ZW do 16.01 zawracałam du*y jak szopen i PRZEPRASZAM CIĘ za to serdecznie, dziekuję za pomoc, wskazówki, błędy które popełniłam jako OP na poczatku mogą zdarzyć się każdemu.

Ps.A kawa czeka do tej pory xD

@Bezzi łzy się leją,  Ahhh..... Litwa jednym słowem, zawracałam du*y jak @SUNN. #ZW do 16.01 ale wole wiedzieć szczegółowo wszystko co i jak. Jestem taka osoba niestety wiem (trudną) która zadaję dużo pytań co, jak, gdzie, czemu. Dzięki mnie Anonn K3B4B został złapany ten jeden je***y kręciacz w tyle macie, ale dziękuję za cierpliwość któraś wytrzymaliście. Obydwoje zasługujecie na pochwałę BRAWO dla nich. Więcej dla tej sieci robią !!!!!

@Bene Dzięki Tobie dowiedziałam się, że moja jedyna córeczka wieku 15 miesięcy wylądowała ma YT, i zrobię wszystko by to znikło !!! I że zawsze mogłam liczyć na Ciebie sprawie MK

@Apecio @Atsui

dziękuję za pomoc sprawie klas itd, dopinuję aby wszystko zostało wgrane jak przedstawiłam  @⚙WolfIDraV⚙

@RYBSON @aureox @Ripton Rybcia jesteś i pozostaniesz takim moim zboczonym syneczkiem xD Auerlka jesteś pozytywna osoba, warny warny muszą być, jak ktoś w ch*ja leci:x Ripcia nie znamy się długo, lecz opiekuj się załogą jak to robi @Bezzi:x Macie zgraną paczkę, więc trzymajcie się tego @~MiayGu* nie mogę oznaczyć, jesteś lepsza niż faceci w UBT xD Szkoda że mogłam z Wami być parę dni :/

@Sezonowy Gracz:x Dziękuję za wszystko.

@Malu dziękuję za danie mi szansy. 

Całusy dla Was Łobuzy i niech sieć rozwija się jak najlepiej :):x

• Dodaj nową pozycję...