Gustaw Napisano 9 Stycznia 2018 #490175 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Nick: Gustaw Wiek: 19 się obróciło Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: takie mocne 7/10 Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Myślę że dobrze sprawowałem tą funkcję i @Master oraz @Bene nie mieli problemu a że miałem dużo spraw na głowie to nie miałem czasu troszkę Staż na sieci:Ponad 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Może nie nowego bo tutaj @Master wszystko trzyma w garści ale pomogę użytkownikom jak tylko się da Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Na ts? Nie SUNN., Knopa, Baniatowaty i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 #490184 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 TAK: + kultura + doświadczenie + aktywność - masz bardzo słaby mikrofon ( jeśli kupiłeś nowy, to napisz mi i edytuję post ) Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Stycznia 2018 #490188 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Teraz, Maajkeel napisał: TAK: + kultura + doświadczenie + aktywność - masz bardzo słaby mikrofon ( jeśli kupiłeś nowy, to napisz mi i edytuję post ) Gustaw nie ma problemu z mikrem tylko z karta dzwiekowa (z tego co mi mowil ) Generalnie nie wiem jak wygladala ta twoja "rezygnacja" i jakos nie chce sie w to zaglebiac, ale jako modek sprawowales sie niezle, i jako obecny modek nie widze przeszkod abysmy ze soba wspolpracowali. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2018 #490207 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 A tego podanka się nie spodziewałem . Oczywiście, że jestem na tak. Wykazujesz się wielką aktywnością, doświadczeniem i obiektywizmem. Świetny kandydat. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 9 Stycznia 2018 #490226 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Nie Kultury ni cholery Mikro trzyma w kiblu. Nie da się go zrozumieć. Odchodzi, wraca marudzi jedynie No i spinbot to dla niego tańczący gracz. Dajcie spokój z takim podaniem @aureox Zacytuję zatem sam siebie: "Kultury ni cholery Mikro trzyma w kiblu. Nie da się go zrozumieć." Jeśli brak kultury i mikrofon uniemożliwiający zrozumienie mówcy to nie są odpowiednie argumenty, to groszek w Twojej głowie nie powinien być nazywany mózgiem. Bez urazy K woli wyjaśnienia, @Gustaw jest jak najbardziej odpowiednim przydupasem, w końcu nie będę musiał rzucać leszczy na kanał. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Consecuente @aureox Maajkeel, Master, Gustaw i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 9 Stycznia 2018 #490253 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem na nie Podanie napisane na odwal, co jest głównym minusem, jesteś za pewny siebie Emm, co mam więcej rozwijać, podanie napisane na kolanie co źle świadczy Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Mentosik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490466 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 jestes spoko morda ale przy tej rekrutacji szansa nalezy sie komus innemu kup majka, nie rob głupot i trzymaj sie z daleka od @Consecuente bo to istny diabeł! Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490467 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi