~Tazor~ Napisano 2 Lutego 2018 #494280 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Nick: ʍµȿɨƹƙ ツWiek:16 (10 luty 17 urodzinki). Doświadczenie (w byciu adminem):Jestem adminem na 45k i mam pewne doświadczenie myślę, że problemu nie będzie .Znajomość AMXX (W skali 1-10): Miedzy 4 a 5 .Staż w CS-sie: 8 lat.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty:Zdarzy się, że brak admina na serwie a wejdzie jakieś dziecko i zacznie bluzgać do mikrofonu lub są wyzwiska na czacie to nawet się nie opłaca upominać bo jeszcze samemu się oberwie..no i cheaterzy też są upierdliwi Dodatkowa para rączek zawsze się przyda .Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W tygodniu 3-4h a w week hmm..zależy może 5 lub więcej h .Kontakt:Steam (http://steamcommunity.com/profiles/76561198059908362/), Forum, Fb.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/ʍµȿɨƹƙ ツ/80.72.43.106:27022/ Chciałbym dodać, że mimo iż nie gram tak długo to godzinki cały czas dochodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 2 Lutego 2018 #494360 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Pierwsze co mnie zaskoczyło Jesteś adminem na 45k a znajomość amx między 4 a 5? Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. Po za tym to Steam + Godzinki + Wiek + ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 2 Lutego 2018 #494361 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +amx +aktywność Jeśli jest chętny, to można dać mu szansę. Powodzenia ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 2 Lutego 2018 #494372 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Jestem za okresem próbnym + Steam + Wiek + AMXX + Aktywny na u@ + Doświadczenie ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 2 Lutego 2018 #494377 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 +Wiek +Steam +Doświadczenie +Zgłoszenia są +Godziny +GT +Nowa para rąk do pomocy się przyda Można dać szansę. Na tak. ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 2 Lutego 2018 #494408 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Okres próbny jak najbardziej +doświadczenie +kulturka +aktywność zaje*ista, tak trzymaj +przyda się dodatkowa pomoc ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 2 Lutego 2018 #494445 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 za okresem próbnym 2 tyg Pomimo że grasz od tygodnia jakoś dopiero, to jesteś obecny na serwerze. Wiek+ Steamik+ Aktywność+ Zgłaszasz na u@ albo na steamie piszesz+ #Dejszanse ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 3 Lutego 2018 #494657 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Jestem za okresem próbnym na 2 Tyg. + Steam + Aktywność + Kultura + Dodatkowe rączki Jedynie tego AMX musisz podciągnąć , ale ogólnie jestem na TAK ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2018 #494780 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Zostajesz przyjęty na okres próbny wynoszący dwa tygodnie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2018 #494781 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi