Kula Napisano 20 Lutego 2018 #498139 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Nick: Kula Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat w tym ponad rok tutaj Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: kilka latek minelo od 1.4 Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: bylem tu adminem i chyba kazdy wie jakim bylem admem a dlaczego kolejna para raczek sie przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie minimum 2h Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KULA/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 20 Lutego 2018 #498142 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Fakt że kiedyś tu grałeś i miałeś admina raczej nie powinien mieć większego wpływu na decyzję graczy, ponieważ od Twojego powrotu przegrałeś na serwerze dokładnie 337 minut co nam daje 5 godzin i 37 minut. Osobiście Cię nie znam i jestem zdania że powinieneś z podaniem zaczekać. Edytowane 20 Lutego 2018 przez Szakira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 20 Lutego 2018 #498148 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Wróciłeś . Masz przegrane dopiero ledwo tydzień z wyjątkami. Steama+ Wiek + Doświadczenie+ Ale to że miałeś kiedyś tu admina, nie stawia cię w świetle kimś lepszym żeby inaczej patrzeć. Jak dla mnie za 2 tygodnie abyś złożył znowu Przez ten czas abyś grał, dał się poznać nowym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 20 Lutego 2018 #498151 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Jak najbardziej na Tak. +Wiek +Steam +Doświadczenie +Były admin +/-GT do nadrobienia Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 20 Lutego 2018 #498156 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Wypowiem sie bo grywam czasami na codzie 400 a z kulą grałem bardzo długo +steam +ogarnięty +doświadczenie +wiek +kultura +Były admin (był przykładnym adminem i myśle, że tak będzie znowu) +/- GT sie nadrobi bez problemu Jak dla mnie bardzo dobry kandydat, który powinien zostać przyjęty Powodzenia @Kula Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2018 #498166 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Grałem z Tobą wcześniej, dobrze Ci szło pilnowanie serwera. Kontaktowy steam wiek Były admin tego serwera Dostanie uprawnienia normę będzie wyrabiać, zgłasza się to ma czas. Powodzenia Edytowane 20 Lutego 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 20 Lutego 2018 #498167 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Ogarnięta i kulturalna osoba z doświadczeniem. Aktywność też wyrobi Na TAK. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 20 Lutego 2018 #498173 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Można dać szansę. Grałem dziś z nim i wydaje się ogarnięty. +Wiek +Steam +Amx -Forum Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 20 Lutego 2018 #498200 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Ooooo.. . ja za tak, karol co mam napisac jestem na tak i tyle nie mam obowiazku rozpisywac 3 kartek a4 zeby ci to wyjasnic napisalem krotko JESTEM NA TAK Edytowane 21 Lutego 2018 przez Meltor Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 21 Lutego 2018 #498232 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Sprawdzony człowiek ino brać Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMX + Kulturalny +Ogarnięty +/-Godziny (nadrobi) tygodniówka jest + Aktywny na u@ + Link do GT Jak dla mnie jedno z lepszych podań na to stanowisko brać póki chętny Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 21 Lutego 2018 #498309 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Na duże taaak !! + Stary Admin + Wiek +Steam + Ogarnięty +Kula daje fula +Amx Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 21 Lutego 2018 #498315 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Oczywiście, że na TAK +wiek +AMX +aktywność (na pewno się jeszcze poprawi) +doświadczenie - bardzo dobrze się z Tobą współpracowało Powodzenia! Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lutego 2018 #498326 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Nie znam cię osobiście (albo nie pamiętam), jednak według większości jesteś "solidną marką", ponadto czas ogólny na GT jest całkiem pokaźny, co sprawia, że mogę uwierzyć w nadrobienie 30h (wymaganych do podania) w krótkim czasie. Podanie wygląda po prostu okej, aktualnie jestem na tak. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 21 Lutego 2018 #498330 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 +wiek +doświadczony były adm +/- GT +steam +AMX Ja najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lutego 2018 #498342 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 @Kula jesteś bardzo doświadczony, z naciskiem na adminowanie w przeszłości na naszym serwerze co stawia Cię w bardzo dobrym świetle. Wymagania spełnione oraz zgłoszenia na u@ dają oczywiście kolejne plusy. Ponadto jesteś osobą komunikatywną, z którą jak mniemam cała grupa będzie dobrze współpracowała. Jedyne co za Tobą nie przemawia to godzinki, w ostatnim czasie, spowodowane tak jak mówiłeś na pw problemami technicznymi. To niepokoi również parę osób. Dlatego przyjmuję Twoje podanie, ale jestem zmuszony zrobić to na okres próbny dwóch tygodni i będzie to raczej "rozliczone" pod kątem tygodniówki. Witamy na pokładzie i życzymy powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lutego 2018 #498343 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi