Michael Moro Napisano 2 Marca 2018 #500337 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Opis Plugin dodaje do gry klany. Każdy klan posiada swojego właściciela i członków - oni zdobywają poziom klanu. Z każdym nowym poziomem dostajemy punkty które możemy przeznaczyć w expa, krytyka bądź bogactwo. Klany posiadają swoje top 15, więcej do sprawdzenia w grze. Klany przeznaczone są raczej dla Cod'ów z max. poziomem od 101 do 801. Na większych limitach będzie to działać, jednak mnożniki od statystyk mogą zgłupieć. Maksymalny poziom klanu to 61, a wymagane doświadczenie do zdobycia kolejnego poziomu grupy jest generowane na podstawie tego który obowiązuje w klasach. say /klany - otwiera menu klanów Instalacja Pobierz cod_klany.amxx cod_klany.sma Otwórz cod_klany.sma Konfiguruj: #define LIMIT_CZLONKOW 15 //Ile maksymalnie czlonkow moze wystepowac w klanie #define WYMAGANY_POZIOM 15 //Jaki poziom jest wymagany aby moc zalozyc klan #define WYMAGANA_ILOSC_MONET 500 //Ile trzeba monet do zalozenia klanu //Zakomentuj aby wylaczyc udzial monet w klanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 2 Marca 2018 #500338 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Na nie. By trzeba było przerabiać sklep. Dodać zdobywanie monet. Moim zdaniem jest to nie potrzebne. Więcej roboty i obciążenia na serwer. Było takie coś na 80K i zostało usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 2 Marca 2018 #500340 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Nie jestem pewny ale za czasów mojego grania na codzie 400 (jakieś 2 lub więcej lat temu ) Były wgrane klany i powiem szczerze, że bardzo fajna opcja, która urozmaici troche tą rozgrywke, samo nabijanie lvl'a może stać sie monotonne a te klany wprowadzą coś nowego jak dla mnie pomysł dobry, spróbować można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Marca 2018 #500392 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Nie, tak jak jest aktualnie wystarczy. Powstanie jeden główny klan najlepszych graczy, a nowi będą mieli jeszcze bardziej utrudnione zadanie. Klany kiedyś były i wyleciały, na codzie 200 podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 2 Marca 2018 #500425 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Były próby z klanami, ale się bugowały i crashowało serwer. Nie zdziwiłbym się jakby w tym przypadku było podobnie. Do tego tak jak koledzy wyżej napisali, w jednym klanie będą najlepsi gracze, co utrudni grę nowym graczom i zniechęci ich do gry. Nie wydaje mi się, żeby te monety były potrzebne, a nie ma co ich dodawać tylko dla klanów. Tak jak jest teraz jest dobrze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 4 Marca 2018 #500802 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Jestem na Nie, tak jak jest to wspomniane wyżej, propozycja zbędna, niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Marca 2018 #500838 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Również jestem przeciw temu pomysłowi : obciąży serwer , crash serwa , utrudni grę nowym graczom ,klany są fajne ale za dużo z nimi problemów . Do tego trza by przerobić sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2018 #501273 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jak widać gracze negatywnie nastawieni do pomysłu, dlatego na chwilę obecną odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2018 #501274 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi