Kanron aka Sextasy Napisano 19 Marca 2018 #504151 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Witam , ostatnimi czasy wchodząc na serwer napotkałem się na pewnego gracza @Wolves dzięki któremu nasunął mi się pomysł na Bota Muzycznego na serwerze COD 400 Mianowicie od kilku dni owy ten gracz za zgodą graczy prawie 98 % umila nam grę , puszczając ciekawe kawałki (muzyke) co jest bardzo przyjemnie , milej i lepiej się gra . Dlatego piszę tutaj propozycję aby wgrać na nasz serwer BOTA MUZYCZNEGO który byłby na spec jak : HLTV i smigałby umilając nam gre róznymi kawałkami (może być radio "online sama muzyka" lub playlista) - ową playlistą mogę się zająć Ludzie którym by to nie odpowiadało zawsze mogą /mutować . Lub można było by też wgrać opcję wyboru przy nowej mapie czy chcemy słuchać muzyki czy też nie , coś w stylu /rs - włącz - wyłącz Proszę o opinie. @Nodi , @FunnyPuma , @Wicevil , @CH3RY , @Surim Samuraj Charemu , @EvO , @HardeQ , @Kula , @Maja. , @Assaseall Wicevil i Wolves dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 19 Marca 2018 #504153 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Ja jestem NAJBARDZIEJ NA TAK Ten bot bardzo umili gre, poza tym te same roundsoundy są już przejedzone, a poza tym będą fajne piosenki cały czas. Z tym puszczaniem mam inny pomysł, gdyby był ktoś z administracji to on mógłby puszczać piosenki(czy wszyscy czy 'wybrani' to już to ustalenia), jeżeli nie ma to serwer wybiera klasycznie. Ode mnie narazie tyle Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 19 Marca 2018 #504158 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Pomysł nie jest zły, na pewno by to umiliło grę graczom. Myślę, że coś takiego mogło by się pojawić przynajmniej na próbę. Jestem za. Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 19 Marca 2018 #504171 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Jak najbardziej popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Marca 2018 #504177 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Jeśli można mutować to dla mnie nie ma problemu/różnicy. Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolves Napisano 20 Marca 2018 #504205 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Jestem i ja :D. Jak najbardziej jestem za. Dużo lepiej się gra z muzyką no i gracze się cieszą że nie jest tak sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 20 Marca 2018 #504215 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Jestem za, tylko jedyny minus że niekiedy by to rozpraszało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 20 Marca 2018 #504291 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Jestem za !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 20 Marca 2018 #504312 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Co tu dużo mówić Jestem Za jeśli tylko będzie można Mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi