Bezzi Napisano 24 Marca 2018 #505028 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @RYBSON(A) zadajemy do soboty przyszłego tygodnia. Następnie Rybcia w niedzielę stworzy temat z odpowiedziami. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 24 Marca 2018 #505044 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Jesteś Rybą czy jednak "człowiekiem"? [P] Jak długo wytrzymasz pod wodą? [P] Za co szkalujesz @Ripton'a RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 24 Marca 2018 #505058 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Rybka lubi pływać ? [P] CS 1.6 czy GO ? [P] Zainteresowania ? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 24 Marca 2018 #505069 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) [P] Jak to jest być rangowcem? [P] Najlepszy admin na COD 200? [P] Czy twój somsiad jest złodziejem? [P] Kurła kiedyś to było? @SUNN. ale Okonie nie śmierdzą XDDDDD Edytowane 25 Marca 2018 przez PodajeHazloOkon RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 24 Marca 2018 #505082 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Czy lubisz Forum? [P] Na jakim serwerze grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2018 #505114 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Czemu @Ripton to rondziak i fajfus? [P] W jakich trunkach gustujesz? [P] Ile cm ma idealny kebs? [P] Kiedy awans na op? [P] Kiedy będziesz miał lepszą dywizję w lolku niż @Ripton? RYBSON dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 24 Marca 2018 #505187 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Kiedy dasz namiary na swoją siorkę? [P] Czemu boli Cię fakt, że Ryszard Andrzejewski chce legalnie zainkasować swoją wypłatę? [P] Czemu Wika Cię zfriendzone'owała? [P] Oprócz Ciebie i Riptona kto jest najwiekszym stulejarzem na tej sieci? [P] Dlaczego Born śmierdzi? RYBSON, Ripton i aureox dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 24 Marca 2018 #505194 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 [P] Kiedy masz urodziny? [P] Zamierzasz mnie kiedyś odwiedzić? [P] Zaśpiewasz mi coś? RYBSON, aureox i Ripton dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Marca 2018 #505269 Administrator Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 [P] Kiedy mnie odwiedzisz? [P] Czy ugotujesz mi obiad? [P] Ile kilogramów cebuli potrzeba do przekupienia Cię? [P] Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwera? [P] Czy gotujesz parówki w czajniku? [P] Kiedy mnie wyboostujesz w CS:GO? [P] Czy jeżeli byłbyś kobietą to dałbyś mi buziaka :v? aureox, Ripton i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Marca 2018 #505270 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 [P] Za co masz kuratora? [P] Śmierdzisz bardziej jak karp czy jak okoń? [P] Leczysz borderline? [P] Wolałbyś walczyć z kaczką wielkości konia czy z setką koni wielkości kaczki? RYBSON i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Marca 2018 #505400 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) [P] Co Ci sie podoba na sieci? [P] Co bys zmienil na TS? [P] Jak Ci sie podoba wspolprace w gronie moderacji na TS? [P] Dlaczego pomimo takiej fali hejtu i nienawiści ze strony @SUNN. nadal jestes w stanie na kazde jego slowo wejsc pod przyslowiowe biurko? czyżby syndrom sztokholmski? xD [P] Czemu musze Cie niekiedy boostowac w cs go, byku? Edytowane 25 Marca 2018 przez Master Ripton, SUNN. i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 25 Marca 2018 #505414 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 [P] Kiedy Przyjedziesz do mnie?? [P] Kiedy się spotkam z Twoją siostrą? [P] Skąd pomysł na Nick?? [P] Kiedy oddasz mi pieniądze na csie ? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Marca 2018 #505474 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 [P] Czemu jesteś urwisem jak ten maly sunn? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 29 Marca 2018 #506344 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 [P] Kiedy degrad? [P] Bi kerful? [P] Czemu muszę Cię boostować? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor #506828 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi