Skocz do zawarto艣ci

Modek.

Rekomendowane odpowiedzi

1.聽Imi臋:Aneta

2.聽Kontakt:Steam anetka251

3.聽Lokalizacja: Pozna艅

4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): czasem p贸艂 godziny, czasem p贸艂 dnia

5.聽Posty聽(min.400 sensownych):聽1402

6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Dba膰 o porz膮dek. Staram si臋 ju偶 to robi膰.

7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Tam gdzie b臋d臋 potrzebna

8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Tak.聽

9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Tak, posiadam.聽

10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci:Nigdy nie otrzyma艂am.聽

11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imi臋 Aneta.Wiek 28 lat Jestem z 艁odzi, ale przeprowadzi艂am si臋 do Poznania- do ch艂opaka. Lubi臋 ogl膮da膰 filmy, sp臋dza膰 czas graj膮c w ping ponga- wiadomo cs. Jestem raczej domatorem, ale jeszcze mam du偶o do zwiedzania w Poznaniu . Jestem osob膮 zachowuj膮c膮 kultur臋, cierpliw膮 i bezstronn膮.聽

12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂am ju偶 modkiem na poprzedniej sieci, bez dost臋pu do panelu, poniewa偶 dost臋p mieli Ci wy偶szej rangi, ale ch臋tnie si臋 naucz臋.聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Opiekun ubt jest wystarczaj膮co odpowiedzialn膮 rang膮, do tego gdyby doszed艂 modek forum mog艂aby艣 zaniedbywa膰 jedno i drugie, s膮 lepsze podania. Na nie...

Jedna taka osoba wystarczy August, daj mi spok贸j posty nabijam ^^

Odno艣nik do komentarza

Jeste艣 tego pewna Anetko?

Nie wiesz co Ci臋 czeka...

Og贸lnie nie widz臋 w tym momencie nikogo na stanowisko moderatora, ale je艣li TRZEBA kogo艣 wybra膰, to Aneta jest jedyn膮 osob膮 z os贸b, kt贸re z艂o偶y艂y podanie, kt贸rej mog臋 da膰 TAK.

Jest to bardzo pracowita kobieta, dojrza艂a i odpowiedzialna.

Wiem, 偶e sobie poradzi, ale b臋dzie jej ci臋偶ko.

Zastan贸w si臋 jeszcze czy chcesz bra膰 na siebie to brzemi臋, je艣li we藕miesz pod uwag臋 fakt, 偶e mia艂a艣 kryzysy i chcia艂a艣 rezygnowa膰 z Opiekuna UBT...

Odno艣nik do komentarza

Osobi艣cie jestem na tak, ka偶dy ju偶 dobrze zna twoje mocne cechy (m.in. odpowiedzialno艣膰 - rzek膮 cech w dal), aczkolwiek jeste艣 pewna, 偶e gra jest warta 艣wieczki? Masz dobr膮 funkcj臋, na pewno chcesz kolejn膮?

Moderator polega na tym, 偶e czy艣cisz forum z syfu, a nast臋pnie s艂uchasz p艂aczu pojedynczych gimbus贸w, kt贸rym nie podoba si臋, 偶e nie dzia艂asz pod ich dyktando.

Je艣li jeste艣 gotowa na to, odsy艂am do pierwszego zdania, kt贸re napisa艂em.

Odno艣nik do komentarza

Oczywi艣cie jestem na Tak :) w moich oczach jeste艣 bardzo mi艂膮 , wyrozumia艂膮 i odpowiedzialn膮 osob膮 . Przez ten czas co jestem w UBT zd膮偶y艂a艣 mi to pokaza膰 , mo偶e i nie jestem d艂ugo ale jak膮艣 widz臋 偶e to co robisz to jest twoje a nie narzucone pod kogo艣 ... 呕ycz臋 powodzenia i mam nadziej臋 偶e ci si臋 uda ;)

Odno艣nik do komentarza

Nie jestem do ko艅ca przekonany do Twojej kandydatury ze wzgl臋du na Twoje wyjazdy. Wed艂ug mnie tak偶e za bardzo wzorujesz swoj膮 opini臋 na opiniach innych os贸b, kt贸rych darzysz szacunkiem, mia艂a艣 tak偶e zawahania co do swoich obowi膮zk贸w, a tutaj b臋dziesz o wiele mocniej "gnojona" przez u偶ytkownik贸w :)

Jednak jeste艣 osob膮 przekonuj膮c膮, wywi膮zuj膮c膮 si臋 ze swoich obowi膮zk贸w, dlatego nie jestem na tak, ani nie jestem na nie.

Odno艣nik do komentarza

Odpowiednia osoba na to stanowisko, nie martwcie si臋, 偶e za du偶o odpowiedzialno艣ci, jestem przekonany, 偶e sobie poradzi. Podchodzi do tego profesjonalnie wi臋c spokojnie sobie poradzi. Bardzo dobry opiekun ubt, zawsze s艂u偶y pomoc膮, znajdzie czas dla ka偶dego, jest z nami od d艂u偶szego czasu, nie by艂o z Silverk膮 problem贸w, jest to najlepsze podanie z dotychczas z艂o偶onych. Jestem na TAAAAAAAAAAAAAAK

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...