Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 #370203 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 1.聽Imi臋:Aneta 2.聽Kontakt:Steam anetka251 3.聽Lokalizacja: Pozna艅 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): czasem p贸艂 godziny, czasem p贸艂 dnia 5.聽Posty聽(min.400 sensownych):聽1402 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Dba膰 o porz膮dek. Staram si臋 ju偶 to robi膰. 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Tam gdzie b臋d臋 potrzebna 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Tak.聽 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Tak, posiadam.聽 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci:Nigdy nie otrzyma艂am.聽 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imi臋 Aneta.Wiek 28 lat Jestem z 艁odzi, ale przeprowadzi艂am si臋 do Poznania- do ch艂opaka. Lubi臋 ogl膮da膰 filmy, sp臋dza膰 czas graj膮c w ping ponga- wiadomo cs. Jestem raczej domatorem, ale jeszcze mam du偶o do zwiedzania w Poznaniu . Jestem osob膮 zachowuj膮c膮 kultur臋, cierpliw膮 i bezstronn膮.聽 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂am ju偶 modkiem na poprzedniej sieci, bez dost臋pu do panelu, poniewa偶 dost臋p mieli Ci wy偶szej rangi, ale ch臋tnie si臋 naucz臋.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 23 Grudnia 2015 #370206 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 No zaskoczy艂a艣 mnie tym podaniem Silverka 聽 Jestem na du偶e tak 聽 Mega sprawuje sie jako opiekunka UBT. 聽 Systematyczna,pracowita. 聽 Powodzenia. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370210 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 tak ogarnia jest dobra i nadaje sie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽BobSON Napisano 23 Grudnia 2015 #370212 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na tak! 聽 艢wietny OP UBT 聽 Ogarnie na 100% 聽 Powodzenia Anetka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 #370214 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Du偶e tak! 聽 Ogarnia jak ma艂o kto, ca艂y czas widz臋, 偶e jest aktywna w r贸偶nych dzia艂ach i nie ogranicza si臋 tylko do UBT 聽 聽 聽 Powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Grudnia 2015 #370215 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nie dawno zrezygnowa艂a艣 z OP UBT, r贸wno艣膰 to r贸wno艣膰, jestem na NIE 聽 Podanie napisanie do doopy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Grudnia 2015 #370240 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Opiekun ubt jest wystarczaj膮co odpowiedzialn膮 rang膮, do tego gdyby doszed艂 modek forum mog艂aby艣 zaniedbywa膰 jedno i drugie, s膮 lepsze podania. Na nie... 聽 聽 聽 聽 聽 Jedna taka osoba wystarczy August, daj mi spok贸j posty nabijam ^^ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 23 Grudnia 2015 #370251 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na tak. 聽 -aktywna na forum (to du偶a zaleta). 聽 -opiekunka UBT (bardzo du偶y plus) 聽 -wymagane posty 聽 -sta偶 na forum (ogromny plus) 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 23 Grudnia 2015 #370290 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 To jest drugie podanie najlepsze jak na razie.聽 聽 Przebywa bardzo du偶o na forum, wymagania spe艂nia, kulturka jest.聽 聽 Jestem na tak.聽 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Grudnia 2015 #370294 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Bardzo odpowiedzialna i pracowita osoba. Masz moje pe艂ne poparcie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Grudnia 2015 #370305 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jeste艣 tego pewna Anetko? 聽 Nie wiesz co Ci臋 czeka... 聽 聽 聽 聽 聽 Og贸lnie nie widz臋 w tym momencie nikogo na stanowisko moderatora, ale je艣li TRZEBA kogo艣 wybra膰, to Aneta jest jedyn膮 osob膮 z os贸b, kt贸re z艂o偶y艂y podanie, kt贸rej mog臋 da膰 TAK. 聽 聽 聽 Jest to bardzo pracowita kobieta, dojrza艂a i odpowiedzialna. 聽 Wiem, 偶e sobie poradzi, ale b臋dzie jej ci臋偶ko. 聽 聽 聽 Zastan贸w si臋 jeszcze czy chcesz bra膰 na siebie to brzemi臋, je艣li we藕miesz pod uwag臋 fakt, 偶e mia艂a艣 kryzysy i chcia艂a艣 rezygnowa膰 z Opiekuna UBT... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 23 Grudnia 2015 #370339 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jest to jedyna porz膮dna osoba na to stanowisko.聽 聽 聽 聽 Pytanie czy ogarniesz to wszystko, je偶eli tak nie widz臋 problemu by da膰 Ci t膮 szans臋.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 23 Grudnia 2015 #368854 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Osobi艣cie jestem na tak, ka偶dy ju偶 dobrze zna twoje mocne cechy (m.in. odpowiedzialno艣膰 - rzek膮 cech w dal), aczkolwiek jeste艣 pewna, 偶e gra jest warta 艣wieczki? Masz dobr膮 funkcj臋, na pewno chcesz kolejn膮? 聽 Moderator polega na tym, 偶e czy艣cisz forum z syfu, a nast臋pnie s艂uchasz p艂aczu pojedynczych gimbus贸w, kt贸rym nie podoba si臋, 偶e nie dzia艂asz pod ich dyktando. 聽 Je艣li jeste艣 gotowa na to, odsy艂am do pierwszego zdania, kt贸re napisa艂em. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 23 Grudnia 2015 #370530 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na TAK 聽 +pracowita 聽 +pomocna/ogarni臋ta 聽 +duzo na forum聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 23 Grudnia 2015 #370536 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Oczywi艣cie, 偶e tak 聽 聽 聽 +odpowiedzialna osoba 聽 +dobrze sobie radzi jako OP UBT 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Grudnia 2015 #370542 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 na tak 聽 pracowita 聽 aktywna na forum 聽 na pewno sobie poradzi Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 23 Grudnia 2015 #370564 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na Tak. 聽 -wywi膮zujesz si臋 ze swoich obowi膮zk贸w jako UBT 聽 -spe艂niasz wymagania聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 23 Grudnia 2015 #370599 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Oczywi艣cie na Tak. 聽 + Bardzo odpowiedzialna osoba na te stanowisko. 聽 + Nale偶y si臋 jej szansa. 聽 + Wszystko na spokojnie ogarnie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 23 Grudnia 2015 #370625 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Oczywi艣cie jestem na Tak w moich oczach jeste艣 bardzo mi艂膮 , wyrozumia艂膮 i odpowiedzialn膮 osob膮 . Przez ten czas co jestem w UBT zd膮偶y艂a艣 mi to pokaza膰 , mo偶e i nie jestem d艂ugo ale jak膮艣 widz臋 偶e to co robisz to jest twoje a nie narzucone pod kogo艣 ... 呕ycz臋 powodzenia i mam nadziej臋 偶e ci si臋 uda 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Grudnia 2015 #370665 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Nie jestem do ko艅ca przekonany do Twojej kandydatury ze wzgl臋du na Twoje wyjazdy. Wed艂ug mnie tak偶e za bardzo wzorujesz swoj膮 opini臋 na opiniach innych os贸b, kt贸rych darzysz szacunkiem, mia艂a艣 tak偶e zawahania co do swoich obowi膮zk贸w, a tutaj b臋dziesz o wiele mocniej "gnojona" przez u偶ytkownik贸w 聽 Jednak jeste艣 osob膮 przekonuj膮c膮, wywi膮zuj膮c膮 si臋 ze swoich obowi膮zk贸w, dlatego nie jestem na tak, ani nie jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Grudnia 2015 #370854 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Je艣li tyle obowi膮zk贸w ci臋 nie przero艣nie to powodzenia.聽 聽 Jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
logi艣 Napisano 24 Grudnia 2015 #370879 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Odpowiednia osoba na to stanowisko, nie martwcie si臋, 偶e za du偶o odpowiedzialno艣ci, jestem przekonany, 偶e sobie poradzi. Podchodzi do tego profesjonalnie wi臋c spokojnie sobie poradzi. Bardzo dobry opiekun ubt, zawsze s艂u偶y pomoc膮, znajdzie czas dla ka偶dego, jest z nami od d艂u偶szego czasu, nie by艂o z Silverk膮 problem贸w, jest to najlepsze podanie z dotychczas z艂o偶onych. Jestem na TAAAAAAAAAAAAAAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 24 Grudnia 2015 #370881 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na tak !聽 聽 Spe艂nia wymagania, bardzo sympatyczna, raczej nie ma co jej zarzuci膰. Nale偶y jej si臋 szansa. Nic tylko bra膰 ! Powodzonka, trzymam kciuki! 聽 PS: Weso艂ych 艢wi膮t ^^ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Propsiq Napisano 24 Grudnia 2015 #371130 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Oczywi艣cie 偶e jestem na TAK. 聽 聽 聽 聽 聽 + Ogarnie 聽 + Wszystkie wymagania spe艂nione 聽 + 艁adnie napisane podanie. !!! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 24 Grudnia 2015 #371303 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Nic chyba innego mi nie pozostaje jak tylko da膰 Tak 聽 Bardzo aktywna,pomocna,wymagania r贸wnie偶 spe艂nia. 聽 Da rad臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi