Kempes # Napisano 6 Kwietnia 2018 #507805 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Nick: Abu al-LibiWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem już na wielu serwerach :).Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 10 lat.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Myślę, że przydała by się dodatkowa pomoc na serwerze, a ze względu na to że mam sporo czasu na grę, mógłbym pomóc dopilnować porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godziny.Kontakt: Steam Kempes #Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Abu al-Libi/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 6 Kwietnia 2018 #507811 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Slynny abu Powiem Ci, ze jak na ta chwile gt szalu nie robi, wiec do poprawki. W sumie jakos wydajesz mi sie byc sympatyczny, gracze z pewnoscia Cie kojarza na serwerze. Tylko moglbys czasem sie odezwac... Ogolem ja jestem na tak: Steam posiada Amx Doswiadczenie tez Tylko tak jak wspominalam- popraw gt Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 6 Kwietnia 2018 #507836 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 GT takie sobie, oraz średnia kultura. Na plus doświadczenie, ale jesteś pewien tej 9 amxx ? Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Kwietnia 2018 #507869 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 +Wiek +AMXX (jesli faktycznie znasz 9/10) +/-GT Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 6 Kwietnia 2018 #507871 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Coś sprawia, ze nie jestem do Ciebie przekonany. Wymagania do złożenia podania spełniłeś, aczkolwiek ja osobiście żadnego zgłoszenia nie dostałem, mało tego, chyba nigdy nic nie napisałeś na czacie ani nie powiedziałeś przez mikrofon przy mnie. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 6 Kwietnia 2018 #507874 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Niby coś grasz, niby coś się udzielasz, doświadczenie jest. Ale jak wspominali wyżej: nic się nie odzywasz( a pasuje adminowi się odzywać choć raz na jakiś czas), nawet nic nie piszesz, a GT to takie 2/10. Nie wiem czy nawet się dobrze dogadujesz z serwerem. Popraw te rzeczy (w szczególności GT) to zmienię o tobie zdanie. Na razie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2018 #507922 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Ja jestem również za okresem próbnym ze względu na aktywność. Poza tym faktem nie naruszasz regulaminu, kulturę trzymasz na poziomie i znasz się na rzeczy. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolves Napisano 7 Kwietnia 2018 #508108 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Hmm... Ostatnio coraz częściej Cię widuje ale nadal przebywasz mało na serwerze, nie widziałem żebyś coś pisał czy mówił na serwie. I nie za bardzo Cię ludzie na serwie znają. Steam i staż w csk'u oraz doświadczenie na plus. Neutral. Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Kwietnia 2018 #509779 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Na forum ostatnio 11 kwietnia, jak będziesz to napisz do mnie na pw. // @Nodi @Kula @HardeQ @sebastian87 Macie coś jeszcze od siebie do dodania w podaniu? Byłoby miło zobaczyć więcej wypowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Maja 2018 #511990 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 (edytowane) Nie wypowiadałem się bo nie miałem nic specjalnego do dodania, widywałem go w grze wiele razy, bo ma spoko aktywność (przynajmniej w momentach kiedy jest popyt na adminów, a nie ma podaży - czyli nie w godzinach szczytu), lecz za wiele nie mówił. Nie przypominam sobie abym go upominał kiedykolwiek za łamanie regulaminu, czyli na pewno ogólne pojęcie o zasadach panujących na serverze ma. Adminów już nie jest tak dużo, ponadto aktywność coraz słabsza, jestem na tak. Edytowane 1 Maja 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2018 #511996 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 On jest ok aktywność :). Micro 0. 0 u@ . ja nie wiem sam czy Ty dasz rade ogarnąć niby w skali 9. życzę powodzenia. Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 2 Maja 2018 #512047 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Nie jestem pewien czy nadajesz się na to stanowisko ale okres próbny można dać jakoś do cb nie jestem przekonany. - mikrofon ( nigdy ciebie nie słyszałem też wiek nie potwierdzony ) - amxx piszesz 9 no ciekawy jestem 9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. - kultura też takie 50/50 coś kojaże + steam +/- wiek + nie stwarza problemów - nie widziałem żeby coś zgłaszał na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 2 Maja 2018 #512142 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 ja jestem za okresem probnym jak dla mnie ten amx mnie bardzo ciekawi jak sobie z tym poradzisz a okres probny dlatego zeby sprawdzic czy po miesiacu maks 2 miesiacach nie odwidzi Ci sie tak jak polowie adminow ktorzy tutaj byli jak dla mnie jestem na tak okres proby 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoLLuffka Napisano 2 Maja 2018 #512198 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Gram na serwerze jakiś czas i powiem Ci szczerze, że jestem na TAK. + Wiek + Doświadczenie + Brak adminów na serwerze i przyda się pomoc + znajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Maja 2018 #512230 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Otrzymasz admina na okres próbny. W tym czasie zobaczymy jak sobie poradzisz i chcę również przekonać się jak będzie z aktywnością, powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Maja 2018 #512231 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi