Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE][Moderator] Bacior

Bacior

Rekomendowane odpowiedzi

Staz na forum dluzszy niz 6 miesiecy: Prawie rok聽

Minimum 400 sensownych postow; tutaj brak, nie nabijam zb臋dnych post贸w

Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰 oraz umiej臋tno艣膰 wspolpracowania w grupie; jest聽

Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym; My艣l臋, 偶e jest czasami ka偶demu wpada liter贸wka :P

Brak aktywnych warnow na swoim koncie; Brak聽

Imi臋: Maciej
Czas sp臋dzony na forum: na forum jestem od maja zesz艂ego roku聽
Do艣wiadczenie w moderowaniu: w skali od 1/10 my艣l臋, 偶e 7聽
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?: Tak
Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum?: Nie聽
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: na forum jestem praktycznie ci膮gle na telefonie聽
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowied藕)?:Chcia艂bym wspom贸c cz艂onk贸w tej grupy, znam si臋 na obs艂ugiwaniu MCP, jestem wytrwa艂y i dobrze wsp贸艂pracuje w grupie. Gdy kto艣 oczekuje pomocy zawsze mu pomog臋 albo znajd臋 osob臋, kt贸ra b臋dzie mu wstanie pom贸c. Jestem osob膮 bezkonfilktow膮 nie szukam z nikim zwady problemy zawsze staram si臋 rozwi膮za膰 bez wyzwisk jednej ani drugiej strony. Jestem osob膮 bezstronna, kt贸ra nie faworyzuje innych Graczy bo ich lubi, gdy kto艣 艂amie regulamin to niestety ale zas艂uguje na taka sama kar臋 jak inni Gracze.聽

Pozdrawiam Bacior聽

Edytowane przez Bacior
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Zna regulamin jak w艂asna kiesze艅, nawet聽notatke聽dosta艂. :kappa:

Jestem na Nie

-^^ to co wy偶ej

- Pojawisz si臋 i znikasz to jest du偶ym minusem, tutaj potrzeba osoby kt贸ra sp臋dza na forum jaki艣 czas.

- Niespe艂nione wszystkie wymagania

Edytowane przez Idealna Bania
Liter贸wka
Odno艣nik do komentarza

Kolejne podanie, w kt贸rym nie s膮 zachowane tajniki poprawnej polszczyzny i interpunkcji.
Z grubsza napisa艂e艣 tylko jedno zdanie o tym, 偶e chcia艂by艣 nam pom贸c, a reszta podania to samo: Jestem osob膮[...]. Jestem osob膮 [...]. S艂abizna ...
Boli mnie te偶 fakt, 偶e nie zosta艂y u偶yte polskie znaki, ale to ju偶 mniej wa偶ne.
Podsumowuj膮c -> Jestem na NIE.
Pozdrawiam, B2K.

Odno艣nik do komentarza

Og贸lnie to mia艂bym chyba z cztery聽dni online na forum w przeci膮gu ostatnich trzech, gdybym by艂 zalogowany na telefonie.

Jeste艣 "ci膮gle", a w nieca艂y rok trzepn膮艂e艣 8 godzin online -聽,,(...) wstydu聽oszcz臋d藕".

Na nie.

Dodatek:

@Bacior

Moje pierwotne konto na forum pochodzi z marca 2012 roku, by艂em moderatorem, super adminem, naczelnym, ubteam, a czas online zapewne si臋ga艂 kilkudziesi臋ciu dni, gdy偶 kiedy艣 sp臋dza艂em po kilka godzin dziennie na forum (przez bardzo d艂ugi okres czasu).

Chcia艂bym wierzy膰, 偶e to s艂abo.

//16h nabitych jest w oko艂o p贸艂torej miesi膮ca, oko艂o tyle czasu temu wr贸ci艂em na sie膰 po przerwie od csa.

> Wci膮偶 nie widuj臋 ci臋 na forum, a zerkam w r贸偶nych porach dnia. Nie pasujesz mi na moderatora i tyle. Je艣li zwi臋kszysz swoj膮 aktywno艣膰, to uderz w przysz艂膮 rekrutacj臋.聽

Pozdrawiam, Ja.

Edytowane przez HardeQ
Odno艣nik do komentarza

Godzin臋 temu, HardeQ napisa艂:

Og贸lnie to mia艂bym chyba z cztery聽dni online na forum w przeci膮gu ostatnich trzech, gdybym by艂 zalogowany na telefonie.

Jeste艣 "ci膮gle", a w nieca艂y rok trzepn膮艂e艣 8 godzin online -聽,,(...) wstydu聽oszcz臋d藕".

Na nie.

Plugin na czas online wszed艂 偶e 2 miesi膮ce temu tak偶e... Dowiedz si臋 zanim palniesz jak膮艣 g艂upot臋.聽

Z tego co widz臋, tak偶e masz konto na forum od roku i tylko 16h s艂abo ;).聽

Ps. Dzi臋kuj臋 za twoj膮 opini臋 ;)

Odno艣nik do komentarza

Polecam przeczyta膰 to podanie na g艂os - mo偶e wychwycisz swoje b艂臋dy. Niekt贸re zdania s膮 naprawd臋 s艂abe.

Interpunkcja te偶 nie zachwyca.

Ka偶dy mo偶e pope艂ni膰 b艂膮d, ale jak na moderatora by艂o ich za du偶o.

Jestem na nie. :/

Odno艣nik do komentarza

Jeste艣 naprawd臋 dobra mordeczka, ale niestety nie spe艂niasz podstawowych wymaga艅. Na forum widuj臋 Ci臋 od czasu do czasu, znajomo艣膰 regulaminu r贸wnie偶 s艂aba :(

Popraw aktywno艣膰, pokazuj si臋 z jak najlepszej strony i si臋 nie poddawaj :)

Licz臋 na Twoje podanie w nast臋pnej rekrutacji, hej!

Odno艣nik do komentarza

Ciesz臋 si臋, 偶e masz aspiracje do takiego stanowiska jak moderator, jednak kojarz臋 Ci臋 s艂abo. Podanie napisane jest, jednak wymagania nie zosta艂y spe艂nione i to ju偶 praktycznie przekre艣la pewne mo偶liwo艣ci.聽

Fakt, 偶e interpunkcja nie jest Twoja mocn膮 stron膮 jest niepodwa偶alny, natomiast nie uwa偶am tego jako g艂贸wny pow贸d odrzucenia. Aktywno艣膰, zg艂oszenia oraz pomoc innym na forum (nie tylko jako mod mo偶esz pomaga膰) na pewno nie zaszkodzi Ci w przyszlosci uzyska膰 to stanowisko.

Wszystkiego dobrego!

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...