Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Naczelny AMXX Support'ów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium

bez sensu! tak samo jak cały ten amxx support. 

edit. @Rekuseq i co niby taki "naczelny" miałby robić? podania przyjmować chyba tylko, cala ranga amxx jest tu tylko dlatego... w sumie ch*j wie dlaczego.  Kiedyś te tematy w amxx miały sens ale teraz to jest tylko kopiowanie z neta i wklejanie do tematu. 

Edytowane przez Master

• Inwestor

W sumie czemu nie :P @Master ale istnieje taka ranga, więc mógłby być taki "Naczelny amxx support'ów" Można by coś z nazwą tylko pokombinować :) 

@Master Generalnie masz rację, faktycznie głównie zajmował by się on przyjmowaniem podań, ale większość rang ma tzw. Opiekuna danych rang. Jeżeli chodzi o kopiowanie z neta to ja robię praktycznie wszystko poradniki piszę o tym co umiem i nie kopiuje poradnika z neta. Nie wiem jak drugi kumpel Amxx Support, ale raczej też robi sam(rzadko bo rzadko, ale zawsze coś xD). 

Edytowane przez Rekuseq

• Użytkownik

Tak samo jak @Master ta ranga nie ma sensu w dziale podań amxx support nic się nie dzieje 1 podanie na dłuższy czas. Osoba posiadająca ta rangę miała by tylko zadanie przyjmować lub odrzucać podania bezsens to mogą robić s@ lub czerwoni bo nic się tam nie dzieje. 

Pozdrawiam Bacior 

@VisTeR.' a ja chce rangę Opiekun Vistera ?

Edytowane przez Bacior

• Administrator
  • Donator
  • Premium

Niepotrzebne. Kolorków i tak już mało zostało do wyboru :P Nie będzie w czym przebierać i lipa.... 

Ja chcę naczelnego opiekuna opiekunów serwerów :D  

@Bacior ja jestem nad woodaxem więc nie możesz :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...