senor Napisano 6 Maja 2018 #512828 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Data zdarzenia: Przed chwilą.Nick gracza: RiptonDowody: http://prntscr.com/jefkvzŚwiadkowie: Born, Amisia, Rybson, vski.Uzasadnienie: Ripton bawi sie ranga dajac mi bana bez powodu i dowodu, ponad to jest strasznie stronniczy i czesto tak robi. Maajkeel, Ripton, RYBSON i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Maja 2018 #512829 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Niedopuszczalne zachowanie ze strony moderatora serwera głosowego sieci multi-head.pl Wzywam odpowiednie służby w celu rozwiązania tego problemu.@Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512832 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 @Ripton zapraszam do tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512871 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Degradacja czajnika i tyle RYBSON dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512876 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Czajnik przesadza, traktuje ludzi przedmiotowo, jest hipokrytą i nikogo nie szanuje Nie polecam tego allegrowicza Ripton i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 6 Maja 2018 #512884 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 JA mu kuzwa dam Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev CroXiu Napisano 7 Maja 2018 #512940 Dev Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Ogólnie to przykre i pewnie każdy zastanawia się jaki był cel tego bana ? Mówiąc prościej nie jaki @Ripton jest pewnie ruskim szpiegem bo skąd wiedziałby że akurat w tym czasie kiedy nie jaki @kebabepsounox został zbanowany na tak długi okres czasu mieliśmy bardzo ważne spotkanie biznesowe co za tym idzie poszkodowany spóźnił się na nie... nie mam pytań. Wydaje mi się że @Ripton działa na szkodę sieci próbując dojechać nas od podstaw struktury. Ciekawe co by było gdyby wbił np femarix lub ambasador aquax kto inny by go powitał jak nie @kebabepsounox ? Ja bym odebrał mu moderatora + ukarał karą porządkową w wysokości 2mln złotych cebulionów dla poszkodowanego. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi