Consecuente Napisano 8 Maja 2018 #513099 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Uwaga! Zlecenie tylko dla supergrafika @skaj Zrób najlepiej jak potrafisz, wszystko w Twych myszkach PS Widziałem Twój projekt dla majstra. Jestem zauroczony twórczą weną jak i talentem oraz wykonaniem. Te delikatne przejścia, pięknie wkomponowany zestaw znaków. Coś pięknego. Maajkeel, aquax, Born i 4 innych dodali reakcje 3 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 8 Maja 2018 #513108 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Tutaj troche bardziej sie postaralem bo czas mi na to pozwolil takze prosze bardzo! wandi i Consecuente dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 8 Maja 2018 Autor #513111 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 @Bezzi nikt Cię nie pytał o zdanie. @skaj pięknie, dziękuję Uznaję zlecenie za zrealizowane HardeQ, Rekuseq i *W* dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi