cover Napisano 1 Lipca 2018 #520354 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 (edytowane) Nick: Cover 'comeback znany również pod CoveR Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże na wielu sieciach miałem admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Z przrwami 7-8 Lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu admina,często jestem na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy jak będzie z pracą przeważnie 3-4 h jeśli będę pracował to będę starał sie na 1-2 h wbijać Kontakt: steam Link do GameTracker: GT pod nickiem co teraz gram: https://cache4.gametracker.com/player/Cover 'comeback/80.72.43.106:27022/ GT ogólne: https://cache4.gametracker.com/player/cover/80.72.43.106:27022/ Pozdrawiam CVR Edytowane 1 Lipca 2018 przez cover Wojtyś dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Lipca 2018 #520381 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 (edytowane) Podałeś GT do nicku na którym aktualnie nie grasz. https://cache4.gametracker.com/player/Cover 'comeback/80.72.43.106:27022/ <-- to jest właściwy. Czas jest przeciętny, aczkolwiek wystarczy 7h w tygodniu, które powinieneś dać radę wbić bez problemu, więc pomijamy to. Jesteś tutaj starym wyjadaczem, co do znajomości regulaminu nie ma wątpliwości. Adminem byłeś, z tego co wiem to dobrze sobie radziłeś. Znajomość AMXX wskazywałaby, że potrafisz płynnie pisać pluginy (gdzieś tam są rozpisane te kryteria, jeśli nie to popraw na właściwe, żeby nikt się nie czepiał :D) Nie mam nic przeciwko. Jestem na Tak, aczkolwiek czekam na opinię innych adminów i graczy. Edytowane 1 Lipca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2018 #520398 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 +Wiek +Steam +AMXX +GT, w tym tygodniu to tak średnio, aczkolwiek 7h jest, a to jest minimum, więc nie ma problemu +Regulamin na pewno znasz Co tu więcej wymieniać. Ja również nie mam nic przeciwko, abyś wstąpił w nasze szeregi. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 2 Lipca 2018 #520453 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 wymagania spełniasz ale musisz jeszcze popracować nad sobą ,,dorosnąć" i nie prowokować no wiek do czegoś zobowiązuje jeśli prawdziwy podałeś, tak samo tyczny się to danych które podajesz. gracze i Admini Cię kojarzą z nicku co teraz grasz a nie z przed 5 lat.. Co do Amxx przed edycją napisałeś wysoki poziom. Jeśli na prawdę tak ogarniasz i masz czas to pomożesz ogarnąć Coda Co do reszty wymagań jestem na Tak. Na szansę każdy zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 2 Lipca 2018 #520459 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 + wiek +/- amxx + doświadczenie - z tego co pamiętam to u cb ciężko z godzinami ( ciekawe czy będzie tak jak ostatnio adma dostał a po 3 tyg już go nie miał ale niech będzie ) +/- GT No można powiedzieć ze jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bludoggo Napisano 2 Lipca 2018 #520504 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) wiek + amx + steam + dobry człowiek + dobrze się dogaduje z graczami którzy zachowują się normalnie (temat zmienia się troszkę jak ktoś zaczyna odwalać) ale na szczęście więcej jest normalnych Edytowane 2 Lipca 2018 przez Bludoggo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Lipca 2018 #520583 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Podanie zostaje przyjęte (na okres próbny rzecz jasna). Przypomniała mi się jedna sprawa, wydaje mi się, że ją sobie wyjaśniliśmy. Zgłoś się do któregoś z s@ lub opiekunów sieci po uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Lipca 2018 #520584 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi