ProSatanek Napisano 30 Lipca 2018 #523757 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Nick: ProSatanekWiek: 30Doświadczenie (w byciu adminem): adminowalem tu jako S@ - tak wiec spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: +/- 6 latSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: czesto gram, znam sie na adminowaniu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3h Kontakt: steam ProSatanekLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/ProSatanek/80.72.43.106:27022/ Master, elo elo 350 i Morderca dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Sierpnia 2018 #524112 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Otworzyłem ponownie temat, gdyż aktywność na serverze jest już na dobrym poziomie. Ja osobiście przychylam się pozytywnej opinii, kojarzę satanka jeszcze nawet sprzed odejścia i wiem, że adminem jest bardzo dobrym. Jeżeli chce i ma chęci - czemu nie? Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 4 Sierpnia 2018 #524113 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Na tak, był już tu adminem zanim 3/4 obecnie grających osób wiedziała o istnieniu tego serwera, doświadczenie ma, chęci do gry również, wszystkie inne wymagania też spełnia. Nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Sierpnia 2018 #524116 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Pamiętam go z dawnych czasów nic inno brać Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny +Ogarnięty +Godziny nadrobił + Aktywny na u@ + Link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Sierpnia 2018 #524125 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Również jestem na tak. +Wiek +Aktywność +Steam +AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Sierpnia 2018 #524285 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Generalnie powinienem poczekać aż wrócisz na dobre (chociaż 2 tygodnie przegrane) i gracze sobie o tobie przypomną na stałe, lecz biorąc pod uwagę twoje zaangażowanie, trafne zgłoszenia - każde poparte ss oraz demkami oraz ogólne dobre wrażenie jakie zostawiasz - nie ma co przedłużać. Zgłoś się do kogoś z s@ po rangę i flagi na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Sierpnia 2018 #524286 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi