Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]1 próba na admina ;D

EgzeF

Rekomendowane odpowiedzi

- Wchodzenie raz dziennie na forum;+/- ale to się ogarnie
- Minimum 16 lat;+
- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;+/- ale spokojnie wszystko nad robię
- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;+
- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;+
- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;+
- Minimum 30h przegrane na serwerze;+/- ale postaram się nadgonić
- Obowiązkowo aktywne konto steam; - wiem nie posiadam konta steam lecz jeżeli aż tak będzie wymagany to po przyjęciu postaram się jak najszybciej jakiegoś ogarnąć
- Posiadanie mikrofonu;+

Wzór podania:
Nick:Egzekutor Fragensow
Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem nie raz miałem kilka własnych serwerów ale jeżeli tak oceniać w skali 1-10 to takie mocne 8/10
Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8/10
Staż w CS-sie:8 lat
Steam / NonSteam:NS ale tak jak pisałem postaram się jak najszybciej ogarnąć
Dlaczego Ty: Ponieważ nie zawsze jest admin a zawsze trafi się jakiś odpał/nie ogar i inne typy złych graczy ;D
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-5h zależy jak z robotą
Kontakt: Pw Forum | GG:63165406

https://www.gametracker.com/player/Egzekutor Fragensow/80.72.43.106:27022/ 

gt nie powala ale myślę że bd git :D

Jestem na tak, wiem że sprawdzi się na tym stanowisku ale gt trochę do poprawy ale jestem na +. Jeszczę tylko załatw steam i będzie ok. Pozdrawiam A3ro:D

Edytowane przez A3ro

Hmm... Nic do Ciebie nie mam, grałem z Tobą i wydajesz się być okej. GT jest całkiem okej. Dużym minusem jest to, że nie masz steama. Jeśli go będziesz miał to będę za okresem próbnym, a na ten moment pozostanę neutralny. Powodzenia.

• 2 weeks later...
Cytat

Line 670: L 08/16/2018 - 13:32:44: Egzekutor Fragensow : jebac ludzi grajacych assasynem

Line 1212: L 08/16/2018 - 17:56:49: Egzekutor Fragensow : ktory cwel skanowal plot?

+ do tego zerowa aktywność. Przez 7 dni byłeś pół godziny na serwerze, a wymagane minimum to 7h.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...