remciu Napisano 27 Września 2018 #529871 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Chciałbym dodać od siebie pewna propozycje a mianowicie gdy posiadam czarne tło na ts3 to tło ikonek mam białe https://imgur.com/a/XCobycE <--- tutaj link jak to wygląda. I moja propozycja wygląda następująco zęby tło ikonek zmienić na przezroczyste. Rekuseq i CroXiu dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 27 Września 2018 #529872 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Przydałoby się aby wszystkie ikonki rang zostały wgrane w formacie pdf aby były przezroczyste.@Master @Bene Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Września 2018 #529876 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 23 minuty temu, SQNFUN napisał: Przydałoby się aby wszystkie ikonki rang zostały wgrane w formacie pdf aby były przezroczyste.@Master @Bene png* xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 27 Września 2018 #529877 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 1 minutę temu, Bene napisał: png* xD nie spamuj k***a, przesłanie jest proste - jako technik ts3 wgraj wszystkie ikonki rang aby były przezroczyste Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Września 2018 #529880 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 24 minuty temu, SQNFUN napisał: nie spamuj k***a, przesłanie jest proste - jako technik ts3 wgraj wszystkie ikonki rang aby były przezroczyste 1) Bardzo brzydko się wyrażasz 2) Nie wgram 3) c(: A co do autora tematu, ikonki są z różnych paczek, gdzie w jednych była przeźroczystość a w innych nie. Aktualnie, żeby taka przeźroczystość była, rangi musi przerobić grafik. Ba, nie byle jak, że będzie widać pixele, tylko dokładnie - to może zająć nawet godziny przy takiej ilości. Inną opcją jest wgranie ikonek już z przeźroczystym tłem, ale aktualnie ich nie posiadam. Można śmiało mi takie wysyłać na PW. Pozdrawiam SQNFUN i Werid *-* dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Września 2018 #529881 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi