Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry :  In4mator ^

Godzina data zdarzenia : W amxbans jest 18:10. 

Mapa  : Only DD2 

Steam ID / IP  : 188.146.69.243

Uzasadnienie:   Nie wiem z jakiego powodu dostałem bana, grałem sobie normalnie na serwerze do +/- 18:10, lecz gdy grałem jeszcze żadnego bana nie dostałem . Dopiero gdy chciałem wejść do gry o 19:00 wyskoczył mi komunikat z konsoli z banem " Cheater " . Nie wiem czy ktoś wszedł z moim nickiem na serwer czy też miał to samo IP co ja , albo czy to jednak admin uważa, że cheatuje -,-  Proszę o rozpatrzenie tego odwołania lub rozpiske demka czy coś. 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : In4mator ^ 
[AMXBans] Reason : ' Cheater ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1107955015 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 188.146.69.243 ' 
[AMXBans] =======================================

Napisano

Link do demka: https://www111.zippyshare.com/v/j5YaH7rx/file.html

Rozpiska:

- 0:30 - bańki z dgl na anarchi

- 1:27 - ostrzał z gali typków na długiej i 1 na bs, w 1/4 widać pewne nieprawidłowości plus strzelanie do trupa?

- 2:10 - anarchia, wyczekuje, strzela, wbiega wcelowany ale ginie

- 3:20 - akcja od anarchi po ostrzał na długą, celownik obrał za cel typa który już padł

- 5:26 - zabić czy nie zabić, jednak biegnie rozbrajać to go puknę

- 8:50 - zabawa celownikiem?

- 12:37 - wybiegają z anarchi, kogo bić? celownik wybiera łeb prawego ale jednak on reflektuje na lewego

To takie, które mi wpadły w oko, komisja oceni, proszę o wybaczenie w związku z nie wyłączonym ESP

Napisano (edytowane)

Moja rozpiska

1:30 - 1:35 +B dziwne ruchy celownika na gali

1:53 +B To co wyżej

2:14 +B widać przy celownie w model po czym wchodzi bania przez bramę anarchi 

3:18 +B powtórka z rozrywki ?

5:24 +B Niezła ta bania z awp'y

Moim zdaniem widać tutaj lekkie wh i być może aima ale pewny nie jestem. Według mnie ban zostaje zobaczymy co powie reszta UBT :) 

Edytowane przez Di4bLo
Napisano (edytowane)

Jak się ma słuchawki to wszystko można usłyszeć kroki jednej czy nawet dwóch albo kilku osób więc nie wiem co tam takiego dziwnego , jeśli chodzi o hs`y to też nie wiem o co tutaj chodzi czasami wpadają głowy czasami nie czysty fart jeśli tu aima widzicie to jestem święty.. Jeśli chodzi o akcje na bs`ie to chyba logiczne że trzeba sprawdzić wszystkie możliwe opcje którymi mogą przyjść antyterroryści a mianowicie gale, długą pochylnie i wszystko. I większość słychać w słuchawkach po krokach można WSZYSTKO wywnioskować i przewidziec, jeśli dostane bana za te akcje to bedzie śmiech. Celownikiem każdy może sobie machać jak chce z resztą jak Ci dobrze idzie to dostajesz przypływ adrenaliny lepszy refleks itp. .  Jak się gra na dd2 przez kilka lat to jest się w stanie przewidziec gdzie kto może stać gdzie może być wcelowany i jakie jest najwieksze prawdopodobienstwo ze bedzie stal wlasnie w tym miejscu . Poszukaj akcji gdzie wybiegam wcelowany zza drzwi, a tam nikogo nie ma, bo takie wybieranie sobie akcji które są podejrzane to wiesz 

@ edit niech jakiś porządny admin sprawdzi to demko. 

""   5:26 - zabić czy nie zabić, jednak biegnie rozbrajać to go puknę  "" 

słowo - " BIEGNIE " samo przemawia

Edytowane przez in4mator ^
Napisano (edytowane)

0:30 +/- B 

1:30 -B 

1:53 -B

2:16 +/- B Nie jstem pewien czy tam słychać kroki

3:20 -B Słychać kroki 

5:25 -B Widział go i wiedział, że jest przy bsie,

8:50 -B xD 

12:37 +/- B 

Ja tu nic takiego nie widzę, Jak dla mnie UB

Edytowane przez REKUSEQ
Napisano (edytowane)

Takie demko/ban na siłe , nie wiem czy chcesz sie popisac w roli admina czy jaki chuy, ale na przyszlosc sprawdzaj dokladniej i wiecej czasu na to poswiec a nie po 1 krotkiej mapce wydajesz bana :d

Edytowane przez in4mator ^
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...