Carmelq 32 Posted November 4, 2018 Kilogram zmusił x'd Nick: Carmelq Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na tym serwerze przez jakieś 2 miesiące Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5 lat bedzie OuO Steam / NonSteam: Non ( mam konto steam ale bez cs 1.6 ) Dlaczego Ty: Kilogram prosi xD Kontakt: FB, Forum, Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Carmelq/91.224.117.52:27140/ 1 PsYcI-I0 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
CzarnyOgien 86 Posted November 4, 2018 50/50 ale bardziej na tak +Gt się zgadza , pamiętam wchodziłem trochę to widziałem ją. +Amxx +/- wiek -/+ steam Share this post Link to post Share on other sites
kG. 585 Posted November 4, 2018 (edited) Ja zmusiłem? hah +Byłeś adminem +Kultura +AMXX +Raczej powinien być znany na serwerze +/- Wiek, ale na to można przymknąć oko -GT do poprawy Jestem na Tak, tylko popraw godzinki Edited November 4, 2018 by kG. Share this post Link to post Share on other sites
DennyS 426 Posted November 4, 2018 Ha jasne że TAK mordo +/- wiek -ns +AMXX +kultura +byłeś adminem -GT ale poprawisz na luzie PS. Nie możesz wszystkich słów jakiś dzieciaków brać do siebie musisz sobie to w głowie ustawić i jakieś obrazy itp. albo nie zwracaj na to uwagi albo traktuj to jako żart no i banuj takie dzieciaki z automatu Pozdrawiam DennyS Share this post Link to post Share on other sites
PsYcI-I0 212 Posted November 4, 2018 wszystkie punkty są podane wyżej wiec nie będę przepisywał tego samego pomimo że jest "upierdliwym" graczem jestem na TAK! Share this post Link to post Share on other sites
Psycholog banan 221 Posted November 4, 2018 Jestem na nie z powodu dwóch powodów takich jak wiek + odzywasz się bez mutacji. A w regulaminie piszę "24.Mikrofon dozwolony od lat 16, lub po mutacji głosu. (niestosowanie się do tego grozi banem do 30 minut)". I podanie ma być napisane staranie a nie że ktoś "ZMUSIŁ". Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2054 Posted November 11, 2018 Nie grasz na serwerze. Podanie odrzucone. Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2054 Posted November 11, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites