JestemKacperxd Napisano 10 Listopada 2018 #534676 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Witam chciałbym zaproponować parę nowych skinów na server skiny są autorskie i włożyłem w niektóre wiele pracy więc myślę że propozycja zostanie przyjęta i moja praca nie pójdzie na marne.A i może na zdjęciach tego nie widać ale skiny są z modelami 3d co daje jeszcze lepszy efekt. Link do skinów-https://www66.zippyshare.com/v/gMfWg0bp/file.html 1.Ak47-PoryRoku (KOTRABANDA) 2.AK47-NEON RIDER (KONTRABANDA) 3.AK47-PinkGanes (LEGENDARNY) 4.AK47-Metalik (LEGENDARNY) 5.M4A1-s XFORCE (LEGENDARNY) 6.M4A1-s YETI (LEGENDARNY) 7.AWP-FOX (KONTRABANDA) 8.AWP-KOSMOS (LEGENDARNY) 9.AWP-PORTAL (KONTRABANDA) 10.AWP-WORG (KONTRABANDA) Bezzi, A3ro, PsYcI-I0 i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieciak z YT Napisano 10 Listopada 2018 #534678 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 z*jebiste ale na jakim COD będzie? JestemKacperxd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 10 Listopada 2018 #534681 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Bardzo ładne, chętnie bym je zobaczył na serwerze JestemKacperxd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JestemKacperxd Napisano 10 Listopada 2018 Autor #534690 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Godzinę temu, dzieciak z YT napisał: z*jebiste ale na jakim COD będzie? Jak sam widzisz dział to CSGO MOD #1 więc chyba nie trudno się domyślić że modele mogą zostać na serwerze CSGO MOD a nie na cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Listopada 2018 #534698 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Skiny bardzo fajne i niektóre z nich chętnie bym nimi grał jakby były JestemKacperxd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2018 #534731 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Czym potwierdzisz że skiny są twojego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JestemKacperxd Napisano 10 Listopada 2018 Autor #534770 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 (edytowane) 3 godziny temu, VisTeR.' napisał: Czym potwierdzisz że skiny są twojego autorstwa? No nie wiem jak ci to potwierdzić xd ale podesłałem nazwy i modele tyle chyba wystarczy jak nie to nwm jak to udowodnić. A i m4a1-sxforce nie jest robione prze zemnie. Jak widzę podobają się one graczom co chyba jest dobre i można by było je dodać. Ps. I to nie jest tak że skiny sam wymyślam tylko modele z csgo przenoszę na model w cs 1.6. Ale przy tym też trzeba coś dopracować i dorobić bo nie da się odwzorować skina z csgo w cs 1.6 tak dokładnie szczegół do szczegółu, czasami trzeba coś dorysować więc skiny są moje i tyle wystarczy chyba. Edytowane 10 Listopada 2018 przez JestemKacperxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2018 #534782 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 40 minut temu, JestemKacperxd napisał: No nie wiem jak ci to potwierdzić xd ale podesłałem nazwy i modele tyle chyba wystarczy jak nie to nwm jak to udowodnić. A i m4a1-sxforce nie jest robione prze zemnie. Jak widzę podobają się one graczom co chyba jest dobre i można by było je dodać. Ps. I to nie jest tak że skiny sam wymyślam tylko modele z csgo przenoszę na model w cs 1.6. Ale przy tym też trzeba coś dopracować i dorobić bo nie da się odwzorować skina z csgo w cs 1.6 tak dokładnie szczegół do szczegółu, czasami trzeba coś dorysować więc skiny są moje i tyle wystarczy chyba. Podaj mi datę kiedy stworzyłeś te modele. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 11 Listopada 2018 #534831 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Skiny bardzo ładne chętnie bym nimi grał JestemKacperxd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 11 Listopada 2018 #534840 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Ciekawie zaprojektowane skiny skusiłbym się pograć paroma ak i awp JestemKacperxd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Listopada 2018 #536210 Administrator Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 aquax wgrał inna paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Listopada 2018 #536211 Administrator Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi