A3ro Napisano 11 Listopada 2018 #534816 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Siemka tutaj w tym temacie mam propozycje dodania klas zarówno tych które były jak i nowe. Oto takie moje małe propozycje: 1.Powrót klasy- Cichy zabójca (niektórzy pewnie pamiętają tą klase) była ona fajna a niewiadomo z jakiego przyczynu została usuniêta, jeżeli ktoś niewie co miała to ja teraz to przedstawie: Bronie:M4 Umiejętności:1/4 na odrodzenie siê po śmierci, 2x obrażenia w plecy oraz ciche kroki Staty: 5 inty, 15 hp, 10 wytrzymałości oraz 30 kondycji 2.Druga klasa która mogła by wrócić a chodzi o Zdrowego Ducha, też fajna klasa a została usunięta, a miała to: Bronie: Aug, sig550 Umiejętności: przez 6 sekund miał przenikanie przez ściany Staty:5 inty, 10 wytrzymałości, 90 hp oraz -20 kondycji 3. A nowa klasa to łucznik (nazwa do ustalenia), klasa mogła by być premium albo zwykła, a oto co by miała: Bronie: Łuk oraz dgl Umiejętności: zadaje 100 obrażeń jednym strzałem oraz zatruwa( dmg z trutki i od strzału zależny od inty) Staty: 10inty, 0 wytrzymałości, 5 hp oraz 25 kondy A oto skin do łuku jaki mógłby miećhttps://gamebanana.com/skins/148373 4. Dodać perk a oto moja propozycja: Moc królika (nazwa do ustalenia): z tego perku dostajemy auto bh oraz 60 kondycji To chyba wszystko, zapraszam do wypowiedzi: @I love R4QU @Nodi @Morderca @Kempes # @Vix33nek! @Verti @7aro @remciu jak kogoś nie oznaczyłem to sorki . Co o tym sądzicie? Pozdrawiam A3ro @klqs da coś się z tym zrobić? Edytowane 12 Listopada 2018 przez A3ro CukierkowyMario, elo elo 350, Morderca i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 11 Listopada 2018 #534817 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Co do nowych klas bym się zgodził, fajnie by było czymś nowym polatać na serwie. Skin do tego łuku bardzo fajny, jak dla Mnie spoko pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 11 Listopada 2018 #534819 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 @A3ro fajne masz pomysły i tak dalej i też jestem za tym aby dodać coś nowego i pomysł z łukiem też jest okey. Tylko aby to wszystko robić najpierw trzeba ogarnąć obecne rzeczy. bo tak to tylko będziemy dokładać zabawki do piaskownicy w której ciągle będzie bałagan. za pomysł i tak leci + i chęci elo elo 350, remciu i A3ro dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 11 Listopada 2018 #534849 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Pomysły fajne ale tak jak napisał @Morderca aka król Disco najpierw trzeba ogarnąć obecny stan serwa, a potem dopiero dodawać klasy a co do "łucznika" to na 200 jest podobna klasa stalker, która jest całkiem nie zła i pomyślałbym nad dodaniem jej na 400 (jako premki oczywiście :P) Pozdrawiam 053 ole ole. A3ro i Morderca dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 11 Listopada 2018 #534935 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Pomysły nawet ciekawe klasy tylko nie wiem czy nie zostały usunięte z powodu małego zainteresowania możne teraz zaczną się podobać w połączeniu z kilkoma perkami mogły by być naprawdę dobre. Co do Stalkera na cod 400 nie jest to dobra postać a już tłumacze dla czego "elficka kamizelka" lub "betonowe ciało ( co prawda przez 10 sek.)" te perki plus pasywna umiejętność o nie otrzymywaniu obrażeń w głowę daje praktycznie nieśmiertelność . Edytowane 11 Listopada 2018 przez 7aro A3ro i Morderca dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 11 Listopada 2018 #534936 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Jestem za pomysłem co podał a3ro @7aro Można dać blokowanie takich perków na tej klasie A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remciu Napisano 11 Listopada 2018 #534946 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Jestem za tym co napisal @Morderca Coś nowego zawsze można wprowadzi żeby umilało rozgrywkę Morderca i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 12 Listopada 2018 #535226 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Jak opiekun zaakceptuje i znajdzie sie czas to sie da zrobić @A3ro to jakis Super admin wzywż Edytowane 12 Listopada 2018 przez klqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 12 Listopada 2018 Autor #535227 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 @klqsklqsniema opiekuna, vixen zrezygnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 22 Listopada 2018 #536528 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 1 i 2 klasa została usunięta z togo co pamiętam bo była nie grana co do 3 propozycji warta uwagi trzeba by ją dopracować , co do perku na reset pomyślimy o dodaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 3 Stycznia 2019 Autor #541852 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 @Nodi co z tymi klasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Stycznia 2019 #541930 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) 1 i 2 tak jak pisałem zostały usunięte i nie ma sensu dodawać znów. 3. łucznika trzeba by dopracować np. granaty samonaprowadzające Łucznik prawdopodobnie będzie w fazie testów i na tym zadecyduje czy zostanie. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi