Maysteroo 2280 Posted December 4, 2018 Witam, mikołajki juz za 2 dni!!! a u nas na serwerze nie czuc tego swiatecznego klimatu Proponuje: - dodanie światecznych map! (wszelkich odmian dd2) i innych - swiatecznych czapek - zmiane paki na choinke - modele kosy na swiateczne - granaty na kule śnieżne - swiateczne RSy jesli macie jakies fajne paczki swiateczne to piszcie! Pozdrawiam! Świąteczny Master 2 5 Gormit lowca kotow, MovemenT ^.^, call_me_Lukas and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Taki Cudowny 17 Posted December 4, 2018 Jestem za 1 Maysteroo reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted December 4, 2018 Fajna propozycja jestem za Bt aureox, December 4, 2018 Wyślij mi swój GT z serwera na PW. Masz na to 24 godziny. Share this post Link to post Share on other sites
call_me_Lukas 235 Posted December 4, 2018 Świetna propozycja ZA ! Bt aureox, December 4, 2018 Wyślij mi swój GT z serwera na PW. Masz na to 24 godziny. Share this post Link to post Share on other sites
Lauu 153 Posted December 4, 2018 Jestem jak najbardziej za, ponieważ wniesie to na serwer fajną atmosferę aż miło będzie się grało ;D 1 Maysteroo reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gustaw 312 Posted December 4, 2018 Good Idea @Master , nie tylko poprawi atmosferę ale kto wie może przybędzie paru nowych grajków 1 Maysteroo reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
A3ro 530 Posted December 4, 2018 Pomysł fajny, można by tak zrobić też na innych serwach np. Cod 400 plus leci Share this post Link to post Share on other sites
SadoS 1122 Posted December 5, 2018 @LOLSON co damy radę zrobić? Rsy jestem w stanie przygotować, na weekend się postaram. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted December 5, 2018 Roundsoundy, mapki i paka jako choinka zostaną wgrane na weekend. Niestety musimy odpuścić sobie Śnieżki ponieważ buguja cały serwer. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted December 5, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites