SirJunior Napisano 10 Grudnia 2018 #538858 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Nick: SirJuniorWiek: 28Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już tutaj adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: ponad 10 lat Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: A dlaczego nie? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie 2/3 h +Kontakt: forum / steamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SirJunior/80.72.43.106:27022/ Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Grudnia 2018 #538860 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Jestem na TAK. Jest to gracz znany wielu osobą grającym na serwerze , a moje dodatkowe argumenty na tak to: +wiek +był adminem +steam +amxx +/- gt Jesteś znany na serwie ale twoje godzinki nie są najlepsze, wróciłeś po długiej przerwie i wiele obecnych graczy może cie nie znać. Popraw gt i bêdzie dobrze SirJunior, Vix33nek! i Nodi dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 10 Grudnia 2018 #538967 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Kurła oczywiście że na Tak stary dobry bot do bicia amx + Godziny + Długiiii Staż @Nodi parówczaku Wracam do cb :D Nodi i SirJunior dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 10 Grudnia 2018 #538986 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 No witam my się jeszcze nie znamy ale dam ci szansę Na TAK + Nick znajomy + Wiek + Doświadczenie + Znajomość bycia Admem [+ / - ] znajomość Amxx , Say , zmiany mapy itp itd. + Steam to najważniejsze + Przyda się parę nowych rąk do pracy i pomocy oczywiście na serwerze [+/-] GT tylko popraw + Lubiany + Zgłasza cziterów pozytywnie na tak jestem SirJunior i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 10 Grudnia 2018 #538987 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Nie będę się za dużo rozpisywał, jestem na TAK :). Nodi i SirJunior dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 12 Grudnia 2018 #539242 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Stary wyjadacz , był tu adminem spisywał się wzorowo , godzinki nadrobił Poza czasem od powrotu nie ma żadnych przeciwwskazań aby nie przyjąć , więc witam w ekipie SirJunior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 12 Grudnia 2018 #539243 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi