Losik Napisano 2 Stycznia 2019 #541681 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 - Wchodzenie raz dziennie na forum - uznajmy że wchodzą- Minimum 16 lat - minimum jest- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia - chyba w ciągu dwóch dni ^^- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - serwera znam to wystarczy- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - pokazuję jak miny stawiać, konfliktów chyba też nie mam- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - nie ma ideałów, ludzie mnie nie lubią - Minimum 30h przegrane na serwerze - kto to liczy?- Obowiązkowo aktywne konto steam - Jest- Posiadanie mikrofonu - Jest Nick: LosikWiek: 29 latDoświadczenie (w byciu adminem): Dawno temu na jakimś Diablo-modzieZnajomość AMXX (W skali 1-10): podstawy znam, wystarczy.Staż w CS-sie: Nie liczyłemSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Dlaczego nie?Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kilka godzinKontakt: ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Losik/80.72.43.106:27022/ I to by było na tyle. Vix33nek! i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak ** Napisano 2 Stycznia 2019 #541683 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Jestem jak najbardziej na tak + Znany gracz + Aktywny + Ogarnięty Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Stycznia 2019 #541684 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Jesteś bardzo aktywny, steama posiadasz, doświadczenie również, komunikatywny jesteś mega, na u@ zgłaszasz często, z graczami dobry kontakt - nie ma się do czego przyczepić. Na tak PS: Zdarza Ci się z tego co zauważyłem wdawać się w niepotrzebne kłótnie przez majka, ale o to się nie boję, boś spokojny gracz. Powodzenia i pozdrawiam. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez ikz' Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 3 Stycznia 2019 #541767 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 No co tu powiedzieć innego jestem na TAK: +steam +aktywność (często go widze na serwerze) +wiek +amxx + mikro Jestem jak najbardziej za tym abyś dostał admina Pozdrawiam A3ro Nodi i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 3 Stycznia 2019 #541786 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Na tak Kultura Wiek Mikro Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 5 Stycznia 2019 #541991 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Dobra Ja tym bardzie jestem na tak . Po za tym gość /gracz jest ogarnięty w sprawach , zna regulamin , umie uspokajać graczy jest sumienny / wytrwały > zna serwer , mikro posiada w 100% , oraz Pełna kulturka . Zapraszam do wypowiedzi @Kula @SirJunior Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 5 Stycznia 2019 #542096 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 No hej, ja też się wypowiem, mianowicie.. Regulamin zna na pamięc, co dużo razy to mi udowodnił. Jest w porządku i poważnie podchodzi do spraw (to tylko moje zdanie). Brakuje rąk do roboty na serwerze, także jak najbardziej jestem na tak. Pozdro od Abuuuu. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Stycznia 2019 #542100 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zgłoś się do któregoś z S@ z SID'em. Gratuluję. Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Stycznia 2019 #542101 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi