syjon. Napisano 5 Stycznia 2019 #542137 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) - Wchodzenie raz dziennie na forum; Wchodzę- Minimum 16 lat; Mam- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; Na spokojnie - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; Znam- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Jestem grzecznym i pomocnym graczem - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Jestem- Minimum 30h przegrane na serwerze; Jest- Obowiązkowo aktywne konto steam; Mam- Posiadanie mikrofonu; MamNick: syjonWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na paru serwerach cod mod i jail break oraz tutaj kiedy opiekunem był Epic a potem Ania Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 muszę sobie przypomnieć Staż w CS-sie: Od 2014 rokuSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Myślę że przydałby się admin który był już nim na tym serwerze i dobrze się sprawował. Starzy gracze na pewno potwierdzą.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3hKontakt: Steam: kaczkodanbialowlosyLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Edytowane 5 Stycznia 2019 przez syjon. Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 6 Stycznia 2019 #542206 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Miałem z nim okazje współpracować i wspominam go jako dobrego admina, który wywiązywał się ze swoich obowiązków, ale przejdźmy do teraźniejszości. Jest aktywny, zgłasza u@, doświadczenie posiada jak i chęci, więc ode mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Stycznia 2019 #542212 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Na TAK + wiek + AMXX + Steam + ma doświadczenie w adminowaniu Popraw trochę GT i będzie zajefajnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Stycznia 2019 #542213 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Wymagania spełniasz, staż posiadasz, regulaminu nie łamiesz - rownież jestem na tak. Gormit lowca kotow i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 6 Stycznia 2019 #542221 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Jestem na tak +wiek +steam +amxx +doświadczenie +gt Nieznam cię za bardzo ale nick kojarze a więc masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 6 Stycznia 2019 #542226 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na nie -Dla mnie jesteś nieznajomy na tym serwerze -Jest dużo adminów + Support admini też są na końcu będzie że grają tam sami admini... Edytowane 6 Stycznia 2019 przez call_me_Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 6 Stycznia 2019 #542302 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Na tak czemu by nie dać ci szansy ? Wiek + Steam + Amx + Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 7 Stycznia 2019 #542411 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z mojej strony OP nie znam Cię za bardzo ale szansę trzeba dać każdemu jeśli spełnia warunki Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 7 Stycznia 2019 #542431 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Wymagania spełnione, nie mam nic przeciwko osobiście dać Cię na próbę, a więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Stycznia 2019 #542534 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Miałem przyjemność z tobą współpracować i nie było z tobą problemów. Myślę, że okres próbny zadecyduje czy nadajesz się czy też nie Jeśli w ciągu 2 tyg przekonasz Nas, że się nadajesz, to zostajesz. Oczywiście uwaga będzie zwrócona przede wszystkim na znajomość regulaminu. Inne czynniki też będą brane pod uwagę. Gratulacje i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Stycznia 2019 #542535 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi