elo elo 350 Napisano 14 Stycznia 2019 #543425 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Imię: Patryk Wiek: 17 prawie 18 Staż na forum: ponad rok Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: brak ( jestem Rfp, ale.nw czy to się zalicza) Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7/8 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 2-3h Napisz coś o sobie: Mam na imię Patryk. Lat 17, lubię grać w gry i piłkę nożną. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):https://multi-head.pl/topic/100103-wywiad-z-no-pr0blem/?tab=comments#comment-543245 LuckyLoser dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 14 Stycznia 2019 #543426 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Masz moje tak, redaktorów jest mało a ja mam nadzieje że coś tam rozruszasz i coś się zmieni. Jedyne do czego mogę się przyczepić to kropki po emotkach, ale wiem że tego już nie będziesz robić Pozdrawiam A3ro elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Stycznia 2019 #543429 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Faktem jest, że brakuje rąk do pracy, ale mam kilka zastrzeżeń. Popracuj nad interpunkcją, ortografią i składanią zdania, na chwilę obecną masz moje malutkie tak. Czas pokaże czy się nadajesz elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 14 Stycznia 2019 #543432 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Fakt, faktem Twoja interpunkcja i ortografia nie powala (tak jak u mnie). jesteś osobą ogarniętą i chętną do pomocy, więc myślę, że szansa Ci się jak najbardziej należy. Tym bardziej, że rąk do pracy potrzeba. Masz moje tak. Powodzenia! elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 14 Stycznia 2019 #543449 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Hmm... Redaktorów jest mało, pomoc na pewno im się przyda. Aktywny jesteś, widać, że masz chęci do pracy. Popracuj tylko nad interpunkcją i składnią zdań, nie ukrywam, że razi w oczy. Uważam, że można dać Ci szansę. Masz mój głos. Powodzenia. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Stycznia 2019 #543486 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 jestem za okresem probnym, twoj wywiad du*y nie urywa ale lepszy rydz niz nic aktywnosc na forum trzymasz, brakuje nam nadal redaktorów wiec czemu nie?! elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 14 Stycznia 2019 #543503 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Jestem za okresem próbnym , brakuje redaktorów więc czemu nie dać mu szansy , aktywny oraz pracowity jesteś.Popracuj tylko nad interpunkcją i składnią zdań. Powodzenia ! elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Stycznia 2019 #543509 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Tak, im więcej redaktorów tym lepiej, jesteś długo na sieci i można Ci zaufać, joł. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 14 Stycznia 2019 #543540 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Masz moje TAK bo myślę, że przyda się świeża krew, poza tym wywiad wyszedł Ci na prawdę spoko. Tylko pilnuj zasad poprawnej polszczyzny bo redaktorom nie wypada pisać z błędami, a w tym podaniu jest ich tyle, że nie mogę na to patrzeć. Powodzenia. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Stycznia 2019 #543543 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 To co musisz poprawić masz napisane wyżej przez innych użytkowników. Witam w zespole! elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Stycznia 2019 #543544 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi