Skocz do zawartości

[REDAKTOR] elo elo 350

elo elo 350

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium

Imię: Patryk

Staż na forum: ponad rok

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: brak ( jestem Rfp, ale.nw czy to się zalicza)

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7/8

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 2-3h

Napisz coś o sobie: Mam na imię Patryk. Lat 17, lubię grać w gry i piłkę nożną.

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):https://multi-head.pl/topic/100103-wywiad-z-no-pr0blem/?tab=comments#comment-543245

Masz moje tak, redaktorów jest mało a ja mam nadzieje że coś tam rozruszasz i coś się zmieni. Jedyne do czego mogę się przyczepić to kropki po emotkach, ale wiem że tego już nie będziesz robić :D

Pozdrawiam A3ro

• Inwestor

Fakt, faktem Twoja interpunkcja i ortografia nie powala (tak jak u mnie). jesteś osobą ogarniętą i chętną do pomocy, więc myślę, że szansa Ci się jak najbardziej należy. Tym bardziej, że rąk do pracy potrzeba. Masz moje tak. Powodzenia!

• Donator

Hmm... Redaktorów jest mało, pomoc na pewno im się przyda. Aktywny jesteś, widać, że masz chęci do pracy. Popracuj tylko nad interpunkcją i składnią zdań, nie ukrywam, że razi w oczy. Uważam, że można dać Ci szansę. Masz mój głos. Powodzenia.

• Kobieta
  •  VIP

Masz moje TAK bo myślę, że przyda się świeża krew, poza tym wywiad wyszedł Ci na prawdę spoko. Tylko pilnuj zasad poprawnej polszczyzny bo redaktorom nie wypada pisać z błędami, a w tym podaniu jest ich tyle, że nie mogę na to patrzeć. :D Powodzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...